Angleška šola 7. del

24. 10. 2016

Čas je za novo, sedmo dogodivščino z našimi priljubljenimi junaki iz serije risank More Fun with Flupe. Spet se bomo skupaj zabavali in obenem učili nove angleške besede, prav tako kot se jih učijo otroci v sklopu tečajev v enajstih Helen Doron English centrih po Sloveniji.

Paul tudi tokrat obišče Granny Fix in Flupa v magični Knjigi Rim (Book of Rhymes), kjer jih čaka nov izziv. Danes namreč princesa praznuje rojstni dan, a darilo, ki sta ga pripravila medveda, je izginilo. Granny Fix sprva preveri svoj predpasnik, kjer najde mango, mandarino in daljnogled. Paul z daljnogledom opazi, da je darilo vzel zmaj. Naši junaki se v družbi medvedov odpravijo ponj.

Na poti medveda postaneta lačna. Naši junaki si ogledajo različne tipe prodajaln, in medtem ko se Granny Fix za hip ustavi v trgovini z igračami, Paul zagleda trgovino z živili. Skupaj se odpravijo po hruške in fige, ob tem pa zapojejo še pesmico Hippity Hop.

Naši junaki se znova podajo na pot do zmaja. Ko prispejo, se medvedka po travi priplazita do darila, a kljub tišini se zmaj prebudi. Ko mu Paul razloži, da je darilo za princeso, se zmaj razžalosti, saj si tudi sam želi darilo. Flupe reši nastalo situacijo tako, da mu podari darilo, ki ga je pred tem v trgovini z igračami kupila Granny Fix. Nazadnje so vsi srečni in z darilom v roki se naši junaki vrnejo na princeskino rojstnodnevno zabavo. Tam zapojejo še pesmico When the Bears Come Marching in.

Princeska je nadvse vesela darila in juhe, ki ji jo pokloni Granny Fix.

T. M.
Foto in video: Helen Doron English

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.