Angleška šola: 6. del

17. 10. 2016

Ste pripravljeni za nov skok v Paulovo magično Knjigo Rim (Book of Rhymes), kjer nas čaka nov izziv v družbi Paula, Granny Fix in Flupa?

Tokrat je na vrsti dogodivščina s tremi malimi mucami - Three Little Kittens. Napočil je namreč dan, ko je na sporedu predstava z živalmi. Kmalu pa se pojavi težava. Tri male muce ne želijo na predstavo. 

Na prizorišče prvi prispe siv jagenjček, ki ima obute rolerje. Naslednji prispe rjavi domači ljubljenček, kužek, ki zna žonglirati. Ker treh malih muck še ni, se naši junaki odpravijo ponje v avtomobilu Granny Fix.

Na poti srečajo male račke, ki plavajo sem in tja. Skupaj zapojejo pesmico in povabijo račke, da se pridružijo predstavi. Naši junaki kmalu zatem nadaljujejo svojo pot. Ko naposled le najdejo tri male muce, ugotovijo, da te ne želijo nastopiti. Granny Fix jih sprva poskusi prepričati z mavrico, nato z žogo, nazadnje pa še z juho. Prva dva poskusa se ponesrečita, a odlična juha Granny Fix le prepriča male mucke, da se z našimi junaki odpeljejo do prizorišča predstave.
Za konec zapojejo skupaj še pesmico Three Little Kittens:

T. M.
Foto in video: Helen Doron English

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.