V Ljubljani je adrenalinski park!

19. 7. 2016

Ljubitelji športa in adrenalinskih podvigov ste zagotovo že obiskali katerega izmed adrenalinskih parkov. Ste vedeli, da je adrenalinski park tudi v Ljubljani? Je namreč del kopališča Atlantis. 

Hop hop po gibanje in adrenalin!Hop hop po gibanje in adrenalin! Naj vas ne skrbi - vedno boste namreč dobro pripeti z varnostnim plezalnim pasom. Naj vas ne skrbi - vedno boste namreč dobro pripeti z varnostnim plezalnim pasom.

V adrenalinskih podvigih se lahko preizkusijo tako otroci kot odrasli. 

Seveda je za varnost zelo dobro poskrbljeno. Vedno je namreč prisoten inštruktor. Pokaže vam, kako izvajate določen del proge in vam ob začetku nadene tudi varnostni plezalni pas. 

Glede na zahtevnost izzivov sta postavljeni dve progi. Prva je nižja, z vajami na višini dveh metrov, in je zato primerna za otroke od četrtega leta dalje. Na drugi progi, ki je višja in z zahtevnejšimi izzivi, pa lahko tudi odrasli začutijo pravo mero adrenalina.

Adrenalinski park Atlantis najdete na zelenici ob odbojkarskem igrišču z dostopom prek samostojnega vhoda neposredno s parkirišča.

Obiščete ga lahko vsak nedeževen dan od ponedeljka do petka od 15. do 19 ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 11. do 19. ure.

Besedilo in fotografije: Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. marca 2020.