Zimska oprema

11. 1. 2020

Ste se v letošnji zimi že odpravili na katero izmed smučišč ali sankališč? Če da, potem veste, da za tovrstne zimske športe potrebujete tudi ustrezno opremo. 

Pred odhodom na smučišče obvezno preverite vsak kos opreme za zimske športe. Pred odhodom na smučišče obvezno preverite vsak kos opreme za zimske športe. Skupaj s starši spremljajte tudi sejme, forume in oglase rabljene zimske opreme. Skupaj s starši spremljajte tudi sejme, forume in oglase rabljene zimske opreme.

Čevlji za smučanje, smuči, rokavice, smučarska očala, palice, deska: vse to spada med opremo za smučanje oziroma deskanje. Res je, da ne potrebujete vsako leto nove opreme, obvezno pa je treba pred odhodom na smučišče skupaj s starši natančno pregledati vsak kos opreme. 

Ker rastete, se lahko zgodi, da vam smučarski čevlji niso več prav, so vam pretesni ali kakor koli drugače neudobni. Med smučanjem se morate namreč počutiti udobno, saj - če verjamete ali ne - sicer lahko pride do nepotrebnih padcev, slabe volje in celo poškodb. Redno spremljajte tudi sejme rabljene smučarske opreme, starši naj sodelujejo v raznih forumih in oglasih za zamenjavo, prodajo ali nakup rabljene zimske opreme. 

Sicer pa uživajte v zimskih športih in nam pošljite kakšno fotografijo na bansi@rtvslo.si

T. M. 
Foto: BoBo

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.