Šolarji, brezplačne delavnice!

7. 4. 2021

Ker ste v tem tednu šolarji in otroci doma, je Minicity ponovno poskrbel, da lahko brezplačno spremljate njihove poučne in zelo zanimive delavnice. Pokukajmo skupaj, katere so to. 

"Interaktivne online delavnice, ki jih pripravlja Minicity Ljubljana, so prava popestritev šolskega pouka. Združujejo gibanje, interaktivno predstavitev poklica in gospodarske dejavnosti, kreativnico in zaključno pravljico. Skozi online animacijo otroci krepijo svoje kognitivno znanje in povezujejo stvari, ki so se jih naučili v teoriji, s prakso. Ko jih opazuješ, vidiš, da se med delavnico izjemno zabavajo, ob tem pa tudi učijo. Minicity je poskrbel za celotno izkušnjo, saj učiteljem ponujajo velik nabor aktivnosti, med katerimi lahko izbirajo, obenem pa zajamejo vse gradnike učne ure, ki bi jo drugače izvedli v razredu, prav tako pa učitelj ob vsaki delavnici prejme tudi učne liste, s katerimi lahko preveri, kaj so se otroci naučili."

Nina Sešel, dipl. prof. razrednega pouka

Kliknite na to fotografijo in že se boste znašli pred vhodom v različne poučne delavnice. Ko izberete željeno, sledite navodilom in že se zabavno poučevanje prične. Kliknite na to fotografijo in že se boste znašli pred vhodom v različne poučne delavnice. Ko izberete željeno, sledite navodilom in že se zabavno poučevanje prične.

Slon Bansi je Minicity že večkrat obsikal. Eden izmed zanimivih poklicev, ki ga je podrobneje spoznal in ga želi prikazati tudi vam, dragi bralci naše spletne strani, je kamerman. Vas zanima, na kaj vse mora biti pozoren? 

Tanja Mojzer, besedilo in foto
Video: MMC RTV Slovenija