Kaj pa ti znaš? - Kdo so zmagovalci natečaja?

23. 11. 2020 - V spletnem natečaju nagrajujemo prejete videe vaših spretnosti!

Poješ, plešeš, kuhaš, šivaš, kipariš, izumljaš? Skozi celo leto smo vas nagovarjali k snemanju vaših spretnosti v okviru natečaja Kaj pa ti znaš?. Nekateri otroci ste nam svoje luštne videe poslali in se z njimi potegovali tudi za nagrade iz bogate zakladnice - v njej so se svetile GoPro kamera in štiri Karaoke naprave, pa še obilo vstopnic in knjižnih nagrad! 

Tekmovalci ste se s svojimi videi najprej pomerili v spletnem glasovanju. Za tem so si posnetke spretnosti ogledali še člani komisije iz našega uredništva in jih ocenili. Seštevek glasov uporabnikov spleta in naše komisije, pa je določil zmagovalce! Če si bil med tekmovalci tudi ti, hitro preveri, kdo ste zmagovalci natečaja Kaj pa ti znaš?!

V svojih videih ste dokumentirali in nas zabavali z raperskimi in glasbenimi spretnostmi, s športnimi rekordi, s plesnimi gibi in z drugimi vragolijami!V svojih videih ste dokumentirali in nas zabavali z raperskimi in glasbenimi spretnostmi, s športnimi rekordi, s plesnimi gibi in z drugimi vragolijami!

Kako prevzamem nagrado?

Nagrajence bomo kontaktirali in se dogovorili za termin prevzema nagrad. Prvih pet nagrajencev bo nagrade prevzelo pri nas na RTV, na naslovu Kolodvorska 2 v Ljubljani. Ostali nagrajenci pa bodo nagrade prejeli po pošti. Tisti, ki ste prejeli vstopnice, ne skrbite, da jih ne bi mogli pravočasno koristiti - vstopnice bodo veljavne vsaj eno leto. Vsem iskreno čestitamo in se vam zahvaljujem za sodelovanje! Veselimo se tudi drugih izdelkov, ki bi jih v prihodnosti morda radi podelili z nami in našimi uporabniki, ter močno navijamo za vas in vse vaše naslednje podvige! 

Spodaj si lahko videe finalistov ogledaš ponovno! Razmišljaš, da bi podoben video posnel še sam? Spremljaj našo spletno stran, saj bomo kmalu objavili še kakšen natečaj, v katerem boš tudi ti lahko pokazal svoje spretnosti in se z nekaj sreče potegoval za druge krasne nagrade.

Kajetan: Korona štrena

Kako lahko domača naloga postane rap pesem? Prisluhni Kajetanu, verjetno pa boš ob njegovem rapanju o tegobah koronačasa še sam zaplesal!  

Ožbej: Osebni rekord

Ožbeju so všeč adrenalinski športi, uspel je posneti celo svoj pogumni spust navzdol s kolesom v stilu downhill kolesarjenja. Oglej si vse Ožbejeve spretnosti, ki jih je videodokumentiral!  

Val: Prometni rap

Val je s svojim Prometnim rapom pokazal spretnost pisanja in izvajanja raperskih pesmi, pa še talent za vožnjo z rolko in s kolesom. V svoj glasbeni zavitek pa je na zelo simpatičen način uvrstil še nekatera prometna pravila!

Asha: Super balerina

Prisluhni Ashi, ki se predstavlja z lastno pesmijo! Zapela je ob spremljavi glasbenice Neishe na klavirju, zadaj pa lahko vidiš njeno prijateljico Nežo, ki je poskrbela še za plesno popestritev njenega videa.

Oskar: Mumija rap

"Pojemo, plešemo, zimo podimo, saj letos sneg odšel je kar mimo," rapa Oskar, ki je zimo v času pusta odganjal s svojim strašnim mumija kostumom.  

Matic: Ti moja rožica

Matičevi harmoniki brez klaviatur pravimo diatonična harmonika oziroma "frajtonerica". Nekateri so mnenja, da jo je veliko težje igrati kot klavirsko harmoniko. Prisluhni nadarjenemu glasbeniku Maticu!

Manca: Vragolije na prostem

Manca s svojim videom drugim otrokom sporoča, kako lepo se je igrati zunaj na prostem. Njen video pa je popestril še Mančin kuža, s katerim v zameno za pasje priboljške izvajata zares luštne trike!

Kaja: Moja plesna koreografija

V plesnem sestavu, ki ga je Kaja sama pripravila za naš natečaj, je pokazala sodobne plesne gibe, plesne okraske z rokami in nekaj piruet. Bravo, Kaja!

Nace: Himna Evrope

Nace piha v trobento in s tresenjem ustnic določa višino tonov, ki jih igra. To tehniko, ki je dokaj težka, mora osvojiti vsak trobentar, gledalcem pa je čisto nevidna. Nace je svoj video opremil tudi z okraski. Hvala Nace, ker si nam poslal svoj video!  

Bravo, vsi!

Foto, video: RTV SLO
E. V.

Video natečaj

Osnovnošolci prve in druge triade sodelujte v Kaj pa ti znaš?! Navodila za prijavo najdete tukaj