Glasuj in pomagaj poiskati zmagovalca natečaja!

16. 10. 2020 - Spletno glasovanje natečaja Kaj pa ti znaš? poteka do 9. novembra!

Na našem videonatečaju otroških spretnosti sodelujejo šolarji prve in druge triade. Ti pa lahko zanje glasuješ na spletu in svojemu favoritu pomagaš do zmage!

Kajetan, Asha, Ožbej, Matic, Manca, Oskar, Kaja, Val in Nace so šolarji, ki so predstavili svoje spretnosti na natečaju Kaj pa ti znaš?. Te zanima, v čem so dobri in katere trenutke iz svojega sveta so želeli pokazati drugim otrokom, in publiki na spletu? Spodaj si oglej njihove videe, s katerimi se potegujejo za nagrade iz bogate zakladnice!

Kajetan: Korona štrena 

Za Kajetana lahko glasuješ tukaj.
Kako lahko domača naloga postane rap pesem? Prisluhni Kajetanu, verjetno pa boš ob njegovem rapanju o tegobah koronačasa še sam zaplesal!  

Asha: Super balerina

Za Asho lahko glasuješ tukaj.
Asha je avtorica pesmi, ki jo je zapela, napisala pa jo je za svojo učiteljico petja, pevko Nežo Buh - Neisho. Ta jo v videu tudi spremlja na klavirju, v ozadju pa se je snemanju pridružila še živa super balerina - Ashina prijateljica, mlada plesalka Neža!
 

Ožbej: Osebni rekord

Za Ožbeja lahko glasuješ tukaj.
Ožbej je vedoželjni mladi športnik, ki rad jadra, smuča, kolesari v gorah in celo rekordno hitro sestavi magično kocko. Oglej si njegov video, ki prikazuje, kako je postavil svoj osebni rekord!  

  Harmonikaš Matic: Ti moja rožica

Za Matica lahko glasuješ tukaj.
Matic je mojster na harmoniki! Obiskuje tretji razred osnovne šole. Zaigral je tri priredbe pesmi: Ti, moja rožica, ki jo v originalu izvaja narodnozabavni ansambel Modrijani ter pesmi V dolini tihi in Čebelar, ki ju v originalu izvaja Ansambel Jožeta Slaka. 

 Manca: Vragolije na prostem

Za Mancolahko glasuješ tukaj.
Trampolinske skoke, obrate na gugalnici in trike s svojim kužkom - ta skoči celo skozi obroč - je za naš otroški natečaj Kaj pa ti znaš? v svojem ljubkem videu predstavila Manca!


 Oskar: Mumija rap

Za Oskarja lahko glasuješ tukaj.
"Pojemo, plešemo, zimo podimo, saj letos sneg odšel je kar mimo," rapa Oskar, ki je zimo v času pusta odganjal s svojo skladbo in strašnim mumija kostumom!

 Kaja: Moja plesna koreografija

Za Kajo lahko glasuješ tukaj.
10-letna osnovnošolka Kaja rada pleše. V plesnem sestavu, ki ga je pripravila za natečaj, je Kaja pokazala sodobne plesne gibe, plesne okraske z rokami in nekaj piruet!

 Val: Prometni rap

Za Vala lahko glasuješ tukaj.
Val je s svojim Prometnim rapom pokazal talent za pisanje in izvajanja raperskih pesmi, pokazal je spretnosti vožnje z rolko in kolesom ter nam na zelo simpatičen način skozi pesem predstavil nekatera prometna pravila.

 Trobentač Nace: Himna Evrope

Za Naceta lahko glasuješ tukaj.
Petošolec Nace je na trobento zaigral pesem Oda radosti. Verjetno to pesem že poznaš! To je namreč uradna himna Evropske unije. Poznajo pa jo tudi nogometni navdušenci - melodijo so predvajali tudi pred začetkom pomembnejših tekem!  

Video: RTV SLO / Kaj pa ti znaš?
E. V.

Video natečaj

Osnovnošolci prve in druge triade sodelujte v Kaj pa ti znaš?! Navodila za prijavo najdete tukaj