Video natečaj: Kaj pa ti znaš?

30. 10. 2019

Poješ, plešeš, kuhaš, šivaš, kipariš, izumljaš? Pomagaj napolniti spletni prostor Otroškega portala RTV s tvojimi idejami in talenti, opozoriš lahko tudi na svoje misli o svetu! V zameno te čaka bogata zakladnica nagrad!

Otroci in mladi po celem svetu v zadnjih mesecih opozarjate na svetovno okoljsko krizo. Da otroci spremljate svet z budnimi očmi in imate še veliko drugih sporočil, ki bi jih radi predali širši javnosti, verjamemo ustvarjalci Otroškega portala RTV. Z video natečajem "Kaj pa ti znaš?" zato osnovnošolcem iz prve in druge triade ponujamo medijski prostor za izražanje.

Z zbiranjem do tri minute dolgih video prispevkov, ki so lahko posneti s pametnimi telefoni, pričnemo s 4. novembrom 2019!Z zbiranjem do tri minute dolgih video prispevkov, ki so lahko posneti s pametnimi telefoni, pričnemo s 4. novembrom 2019!

Pod budnim očesom strokovne žirije in uporabnikov spleta - ki bodo za svoje favorite lahko glasovali in jim pomagali do zmage - bomo izbirali videe o projektih, izdelkih, izumih in glasbenih točkah, da bodo o njih lahko sliši vsi!.
 

Na otroškem spletnem portalu RTV bomo video posnetke sprejemali in objavljali do 30. marca 2020. Obdobje glasovanja bo potekalo med 1. aprilom in 15. majem 2020. Zmagovalci, oziroma nagrajenci, bodo razglašeni proti koncu šolskega leta - do 15. junija 2020. 

Video natečaj

Osnovnošolci prve in druge triade sodelujte v Kaj pa ti znaš?! Navodila za prijavo najdete tukaj