Dobrodelni maraton striženja psov

11. 2. 2019

Ne boste verjeli, kako dobrodelnost do naših pasjih hišnih ljubljenčkov pri nekaterih ne pozna meja. Tokrat sta moči združila dva pasja salona, ki bosta strigla kužke neprekinjeno kar 15 ur. Ves izkopiček bo šel v celoti za zapušečne živali. 


15-urni maraton bo potekal v soboto, 23. februarja, od 7. do 22. ure v pasjem salonu Zverinica, cesta na Brdo 45 v Ljubljani. 

Kakšno pričesko naj ima vaš ljubljenček? Kakšno pričesko naj ima vaš ljubljenček?

Pasji salon Zverinica v sodelovanju s pasjim salonom Lucy organizira dobrodelni maraton - 15-urno striženje psov. Kopanje, striženje, krajšanje krempljev in vse, kar spada k profesionalni negi psov, se bo obračunavalo po rednem ceniku, izkupiček pa bo v celoti darovan zavetiščem za zapuščene živali. Pasji salon Zverinica v sodelovanju s pasjim salonom Lucy organizira dobrodelni maraton - 15-urno striženje psov. Kopanje, striženje, krajšanje krempljev in vse, kar spada k profesionalni negi psov, se bo obračunavalo po rednem ceniku, izkupiček pa bo v celoti darovan zavetiščem za zapuščene živali.

Za lažjo organizacijo vam in osebju v pasjem salonu je zaželena rezervacija termina na 051 390 826 (Taja) ali 030 388 689 (Nina).

Pasji salon Lucy in Pasji salon Zverinica sta se s tem projektom resno lotila problematike zapuščenih živali in želita pomagati po svojih najboljših močeh. Pasji salon Lucy in Pasji salon Zverinica sta se s tem projektom resno lotila problematike zapuščenih živali in želita pomagati po svojih najboljših močeh.

T. M.
Foto: Pasji salon Zverinica in T. M. 

SLONTASTIČEN POZOR!

Kako otroka odvaditi od dude? Bo Dudožer pomagal? Preverite!