Mnjama: Zaljubljena brusketa

Za slavnostni obed potrebujemo: brusketo ali manjši hlebček, česen, balzamičen kis, češnjeve paradižnike, sirni namaz, kislo smetano, pol limone, oljčno olje, lističe bazilike, parmezan in sol.

Stremo strok česna in ga dodamo balzamičnemu kisu v posodi. Vanjo stresemo še razpolovljene češnjeve paradižnike, da se marinirajo. Malo pomešamo.

V drugo posodico damo sirni namaz in kislo smetano. Dodamo oljčno olje, stisnemo sok pol limone, posolimo in dobro premešamo ...

Prerežemo hlebček in damo vsako polovico na svoj krožnik. Namažemo z belo mešanico, nanjo položimo marinirane paradižnike, potresemo z baziliko in po vrhu naribamo parmezan.
Zelooo elegantno!

Podrobnosti o vsebini

Datum:

3.12.2016

Trajanje:

02:43 min

Kanal:

TV Slovenija 1

Oddaja:

Ribič Pepe