Prijave na predtekmovanja 2017 odprte

Pred novo sezono Malih sivih celic

Prijave za novo sezono so odprte. Sprejemamo jih do 6.9. Tudi tokrat so ekipe sestavljene iz enega sedmošolca, enega osmošolca in enega devetošolca, ki se še niso pomerili v studiu. Datumi predtekmovanj so že znani, prvo bo potekalo 12. septembra na OŠ Litija. Na osmih predtekmovanjih vse do konca septembra bomo izbrali 32 najboljših ekip, ki se bodo pomerile v novi televizijski sezoni Malih sivih celic. Ta se začne v soboto, 21. oktobra 2017.  

Predtekmovanja potekajo v osmih regijah, praviloma na osnovni šoli, ki je bila v preteklem letu regijska zmagovalka. Na tekmovanje v našem studio se uvrstijo štiri najboljše ekipe iz vsakega predtekmovanja. Enooddelčne šole lahko na predtekmovanje prijavijo eno ekipo, dva-  in večoddelčne šole pa največ dve ekipi. Šola gostiteljica predtekmovanja lahko prijavi tri ekipe. Ekipe sestavljajo trije člani: en sedmošolec, en osmošolec in en devetošolec. Ekipa praviloma tekmuje v kraju, ki leži geografsko najbližje njihovi šoli. Organizator si pridržuje pravico, da v primeru izrazito neenakomernega števila prijav nekatere ekipe prerazporedi. Odločitev organizatorja je dokončna. S predtekmovanji začnemo v drugi polovici septembra 2017 po naslednjem razporedu: 

Vsa predtekmovanja se začnejo ob 16:00 uri.

Prijave sprejemamo do 6. septembra 2017. Po tem roku zaradi zahtevnosti organizacije, prijav ne bomo upoštevali. Prijavite se lahko preko naše spletne strani.