Ruf mich Angela, Gangnam Style, See You Again, Despacito

12. 7. 2017 - Kaj pa ste si vi nazadnje ogledali na Youtubu?

Kot pravite, imate zelo radi Youtube, kjer pridno spremljate tudi nas. Trenutno so na tej platformi zelo aktualni štirje videi. 


Foto: Reuters

Gangam Style ni več najpogosteje predvajani posnetek na Youtubu 
Videospot za skladbo Gangam Style v izvedbi raperja Psyja je bil zadnjih pet let najpogosteje predvajani posnetek na Youtubu. Ker je spot presegel maksimalno število ogledov (2.147.483.647), ki so ga predvideli, se je Youtubov števec ogledov sesul in so ga morali njihovi programerji znova napisati. Vendar Gangam Style ni več najpogosteje predvajani posnetek na Youtubu.  

See You Again presegel Gangnam Style
Uspešnici Wiza Khalife in Charlieja Putha z naslovom See You Again je največje število ogledov uspelo preseči. Balada je dosegla več kot 2.895.373.709 ogledov, Psyjeva skladba pa ima nekaj več kot 2.894.426.475 ogledov. 

Despacito ima že 2,5 milijarde ogledov
Morda bo pesem See You Again na prvem mestu le kratek čas, saj je letošnja poletna uspešnica Despacito, ki jo izvaja Luis Fonsi, v samo pol leta dosegla 2,5 milijarde ogledov.     

Bo tudi Ruf mich Angela tako uspešen kot Putin?
Novi video Klemna Slakonje Ruf mich Angela, ki je premiero doživel minuli teden, si je že v prvih urah ogledalo več kot 10.000 ljudi. Trenutno ima 450 tisoč ogledov. Verjetno si Klemen želi, da bi bil tako uspešen kot video, v katerem je oponašal ruskega predsednika. Objavil ga je februarja lani, do danes pa je na Youtubu zbral skoraj 12 milijonov ogledov.


Foto: Jani Ugrin za MMC