Mišji razbojnik, dobrodošel na TV Slovenija!

29. 11. 2018

Mišji razbojnik, ja kaj nam boš zanimivega zakuhal na naših zaslonih? Gotovo v sebi skrivaš zgodbe, ki jih bomo z veseljem spremljali. In to že od 1. decembra naprej. 

"Predaj mi pogače in puding. Predaj mi kolače, biskvit. Sem Mišji razbojnik na cesti, neznanski je moj apetit."

S temi besedami Mišji razbojnik straši vse, ki imajo kaj sladkega za pod zob. 

Vznemirljiva zgodba o razbojniku in ruladah bo zagotovo navdušila vso družino.Vznemirljiva zgodba o razbojniku in ruladah bo zagotovo navdušila vso družino.

Odličen prevod duhovitih verzov je delo mlade, nadarjene prevajalke Nine Dekleva. Slovensko sinhronizacijo je vodila režiserka Nana Milčinski, tonska mojstrica je bila Nataša Hren, glasove so prispevali igralci Matej Puc, Marijana Brecelj, Mojca Fatur, Jana Zupančič in Tomo Tomšič, risanko pa je izbrala in uredila urednica otroškega in mladinskega programa TV Slovenija, Martina Peštaj.Odličen prevod duhovitih verzov je delo mlade, nadarjene prevajalke Nine Dekleva. Slovensko sinhronizacijo je vodila režiserka Nana Milčinski, tonska mojstrica je bila Nataša Hren, glasove so prispevali igralci Matej Puc, Marijana Brecelj, Mojca Fatur, Jana Zupančič in Tomo Tomšič, risanko pa je izbrala in uredila urednica otroškega in mladinskega programa TV Slovenija, Martina Peštaj.

Risanka, ki je bila za lanski božič premierno predvajana na BBC-ju, je že prejela vrsto nagrad in priznanj, med njimi tudi nagrado Rose D.Risanka, ki je bila za lanski božič premierno predvajana na BBC-ju, je že prejela vrsto nagrad in priznanj, med njimi tudi nagrado Rose D.  

Ja koga vse boš še vprašal, ali ima piškote zate? Ja koga vse boš še vprašal, ali ima piškote zate?

Pred Mišjim razbojnikom ni varen nihče, ki ima doma kaj sladkega. Pred Mišjim razbojnikom ni varen nihče, ki ima doma kaj sladkega.

Tanja Mojzer
Foto: TV Slovenija

SLONTASTIČEN POZOR!

1. septembra bo Čarobni dan upihnil deseto svečko! Preverite, kako pestro bo!