Brezplačni otroški božični koncerti

23. 11. 2018

Otroški božični koncerti v Viteški dvorani ljubljanskih križank, pod okriljem Festivala Ljubljana, bodo znova zaživeli v mesecu decembru. Ob določenih terminih boste lahko spremljali mlade glasbene virtuoze, kako veličastno znajo zaigrati in nam pričarati pravo decembrsko glasbeno pravljico. Potrebne so le rezervacije za brezplačne vstopnice.

Kot rečeno, Viteško dvorano Križank decembra vsako leto preplavijo čarobni zvoki glasbe. Festival Ljubljana tradicionalno gosti mlade nadobudne učenke in učence ljubljanskih glasbenih šol, ki v solističnih in komornih vlogah predstavijo svoj umetniški izraz. Nekateri so že pravi mojstri v nastopanju, za druge pa je igranje in petje na odru prva prava izkušnja z občinstvom. Kot rečeno, Viteško dvorano Križank decembra vsako leto preplavijo čarobni zvoki glasbe. Festival Ljubljana tradicionalno gosti mlade nadobudne učenke in učence ljubljanskih glasbenih šol, ki v solističnih in komornih vlogah predstavijo svoj umetniški izraz. Nekateri so že pravi mojstri v nastopanju, za druge pa je igranje in petje na odru prva prava izkušnja z občinstvom. 

T. M.

Foto: Foto: Žiga Živulović jr./Bobo in Srdjan Živulović/Bobo

SLONTASTIČEN POZOR!

Od 20. do 26. maja lahko v oddaji Lahko noč, otroci! ob 19.45 na prvem programu radia Slovenija prisluhnete pravljicam iz zbirke Čebelica.