Brenčanje med pravljicami in Čebelice za domov

24. 10. 2018

To soboto, 27. oktobra, te v ljubljanskem Konzorciju čaka projekcija in srečanje z avtorji, ilustratorji ter ustvarjalci televizijskih slikanic Čebelice. Pridi ob 11. uri!

Pravljice Pod medvedovim dežnikom, O kralju, ki ni maral pospravljati, O mrožku, ki si ni hotel striči nohtov, Čmrlj in piščalka, Pujsek in ura, Rdeča hiša in Mali medo, ki jih iz zbirke Čebelice poznaš že iz knjižnice, so dobile novo preobleko. V dobri družbi Bobra Bora in znanih pripovedovalcev so jih radijski in televizijski ustvarjalci spremenili v televizijske slikanice! Bi jih tudi sam rad spoznal? 

Zato pridi na srečanje, ki se bo zgodilo to soboto, ob 11. uri, v knjigarni Konzorcij. Zato pridi na srečanje, ki se bo zgodilo to soboto, ob 11. uri, v knjigarni Konzorcij.

Bober Bor te s televizijskega zaslona po navadi pozdravi že v jutranjem Studiu Kriškraš. Sedem sobot zapovrstjo pa se je kot presenečenje pojavil tudi v večernem času, ko je poslušal čebelice. Si ga opazil? Še enkrat si ga lahko ogledaš v zadnji televizijski slikanici to soboto ob 18:45 uri na TV SLO1, in na projekciji, ki se bo zgodila na sobotnem druženju v Konzorciju. Brenčanje med pravljicami bo v knjigarni Konzorcij vodil igralec Matej Puc.Bober Bor te s televizijskega zaslona po navadi pozdravi že v jutranjem Studiu Kriškraš. Sedem sobot zapovrstjo pa se je kot presenečenje pojavil tudi v večernem času, ko je poslušal čebelice. Si ga opazil? Še enkrat si ga lahko ogledaš v zadnji televizijski slikanici to soboto ob 18:45 uri na TV SLO1, in na projekciji, ki se bo zgodila na sobotnem druženju v Konzorciju. Brenčanje med pravljicami bo v knjigarni Konzorcij vodil igralec Matej Puc.

Pridi se družit z drugimi otroki in ustvarjalci pravljic in televizijskih slikanic ...Pridi se družit z drugimi otroki in ustvarjalci pravljic in televizijskih slikanic ...

... in pobarvaj svojo čebelico!... in pobarvaj svojo čebelico!

Foto: RTV
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

10. del angleške šole, ki jo imamo na Bansijevi spletni strani že četrto sezono, je tukaj! Na voljo bo do ponedeljka, 26. novembra, do 7. ure.