Brenčanje med pravljicami in Čebelice za domov

24. 10. 2018

To soboto, 27. oktobra, te v ljubljanskem Konzorciju čaka projekcija in srečanje z avtorji, ilustratorji ter ustvarjalci televizijskih slikanic Čebelice. Pridi ob 11. uri!

Pravljice Pod medvedovim dežnikom, O kralju, ki ni maral pospravljati, O mrožku, ki si ni hotel striči nohtov, Čmrlj in piščalka, Pujsek in ura, Rdeča hiša in Mali medo, ki jih iz zbirke Čebelice poznaš že iz knjižnice, so dobile novo preobleko. V dobri družbi Bobra Bora in znanih pripovedovalcev so jih radijski in televizijski ustvarjalci spremenili v televizijske slikanice! Bi jih tudi sam rad spoznal? 

Zato pridi na srečanje, ki se bo zgodilo to soboto, ob 11. uri, v knjigarni Konzorcij. Zato pridi na srečanje, ki se bo zgodilo to soboto, ob 11. uri, v knjigarni Konzorcij.

Bober Bor te s televizijskega zaslona po navadi pozdravi že v jutranjem Studiu Kriškraš. Sedem sobot zapovrstjo pa se je kot presenečenje pojavil tudi v večernem času, ko je poslušal čebelice. Si ga opazil? Še enkrat si ga lahko ogledaš v zadnji televizijski slikanici to soboto ob 18:45 uri na TV SLO1, in na projekciji, ki se bo zgodila na sobotnem druženju v Konzorciju. Brenčanje med pravljicami bo v knjigarni Konzorcij vodil igralec Matej Puc.Bober Bor te s televizijskega zaslona po navadi pozdravi že v jutranjem Studiu Kriškraš. Sedem sobot zapovrstjo pa se je kot presenečenje pojavil tudi v večernem času, ko je poslušal čebelice. Si ga opazil? Še enkrat si ga lahko ogledaš v zadnji televizijski slikanici to soboto ob 18:45 uri na TV SLO1, in na projekciji, ki se bo zgodila na sobotnem druženju v Konzorciju. Brenčanje med pravljicami bo v knjigarni Konzorcij vodil igralec Matej Puc.

Pridi se družit z drugimi otroki in ustvarjalci pravljic in televizijskih slikanic ...Pridi se družit z drugimi otroki in ustvarjalci pravljic in televizijskih slikanic ...

... in pobarvaj svojo čebelico!... in pobarvaj svojo čebelico!

Foto: RTV
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Preverite, kaj so počeli učenci, ko so bili popolnoma vso noč budni v knjižnici Antona Tomaža Linharta v Radovljici.