VIDEO: Kako so tigri, levčki in kužki postali bratje

10. 9. 2018

V kitajskem živalskem vrtu je doma takšna nenavadna druščina: tigerčki, levčki in majhne hijene, ki se igrajo z mladimi kužki. Kako pa je to sploh mogoče?!

Psički so divje mačke sprejeli kot svoje brate, ko so jih njihove mame po rojstvu zavrnile. Zdaj vse te mladičke hrani nadomestna pasja mama, zlata prinašalka, ki za vse skrbi enako. Te zanima, kako se kosmatinci med seboj razumejo? Oglej si video na dnu prispevka! 

Skupaj odrašča kar pet različnih živalskih vrst. Dva sibirska tigra, beli tiger, dve lisasti hijeni, afriški lev in nekaj zlatih prinašalcev.Skupaj odrašča kar pet različnih živalskih vrst. Dva sibirska tigra, beli tiger, dve lisasti hijeni, afriški lev in nekaj zlatih prinašalcev.

Tako je videti mlada hijena. Mladički so zdaj stari dva meseca, čez približno mesec dni pa naj bi jih ločili. Tako je videti mlada hijena. Mladički so zdaj stari dva meseca, čez približno mesec dni pa naj bi jih ločili.

Če se bodo še vedno lepo razumeli, njihovi oskrbniki pravijo, da bodo še lahko ostali skupaj. Tako kot je skupaj ostala podobna družina izpred štirih let, ki jo tudi lahko vidiš na koncu spodnjega videoposnetka!Če se bodo še vedno lepo razumeli, njihovi oskrbniki pravijo, da bodo še lahko ostali skupaj. Tako kot je skupaj ostala podobna družina izpred štirih let, ki jo tudi lahko vidiš na koncu spodnjega videoposnetka!

Videti je, da se mladički vedejo kot bratje! Izvirni pasji družini se je pri hranjenju z mlekom prvi pridružil sibirski beli tiger. Pozneje so zaradi nesrečnih okoliščin prišli še drugi mladički, za katere zdaj skrbi pasja mama. Oglej si, kako se imajo!

Foto: Iz videa
Video: Reuters
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Kako otroka odvaditi od dude? Bo Dudožer pomagal? Preverite!