Račka, ja, kam pa kam?

9. 8. 2018

Račka, račka, gos je nova družinska animirana komedija oziroma pustolovščina, ki bo nasmejala in pogrela srčka celi družini. V nedeljo, 12. avgusta, nas v Koloseju čaka premiera, sicer pa film prihaja na reden spored 16. avgusta. 

Animirana pustolovščina je sinhronizirana, zato boste še posebej vi, dragi naši bralci, uživali v nepredvidljivih in zabavnih pustolovščinah treh najboljših prijateljev. 

Chao in Chi sta osiroteli rački, ki imata to (ne)srečo, da se izgubita in na poti naletita na svojeglavega gosaka Penga, ki v zraku raje izvaja akrobatske vragolije, kot da bi s svojo jato odletel na jug. Izgubljeni rački ga sprva prav nič ne zanimata, vse dokler si med predrznim letenjem ne poškoduje krila. Takrat se le odloči, da bo račkama pomagal poiskati njuno jato. Da bi ubežali zimi in snegu, se trojica odpravi na razburljivo pustolovščino, polno preprek in srečanj z drugimi živalmi, na kateri se med njimi – čeprav so si tako različni, spletejo pristne vezi.Chao in Chi sta osiroteli rački, ki imata to (ne)srečo, da se izgubita in na poti naletita na svojeglavega gosaka Penga, ki v zraku raje izvaja akrobatske vragolije, kot da bi s svojo jato odletel na jug. Izgubljeni rački ga sprva prav nič ne zanimata, vse dokler si med predrznim letenjem ne poškoduje krila. Takrat se le odloči, da bo račkama pomagal poiskati njuno jato. Da bi ubežali zimi in snegu, se trojica odpravi na razburljivo pustolovščino, polno preprek in srečanj z drugimi živalmi, na kateri se med njimi – čeprav so si tako različni, spletejo pristne vezi.

Smeh in pomen vrednot. kot sta vztrajanje in prijateljstvo - vse to v animiranem družinskem filmu Račka, račka, gos, ne manjka. Smeh in pomen vrednot. kot sta vztrajanje in prijateljstvo - vse to v animiranem družinskem filmu Račka, račka, gos, ne manjka.

Animirana pustolovščina je zelo ljubka in namenjena tudi predšolskim otrokom. Animirana pustolovščina je zelo ljubka in namenjena tudi predšolskim otrokom.

Račke se ne ustrašijo niti teme. Račke se ne ustrašijo niti teme.

T. M.
Foto: Kolosej

SLONTASTIČEN POZOR!