Otroci, adrenalinski kolesarski park na Krvavcu!

11. 7. 2018

Krvavec, znan kot raj za smučarje, je v teh dneh bogatejši za kar dve novi pridobitvi. Obe sta v Bike Parku Krvavec (v kolesarskem paku Krvavec), namenjeni pa sta vsem generacijam, seveda tudi vam, dragi otroci. 

Krvavec pozimi privablja smučarje, v preostalih letnih časih pa bo sedaj v večji meri tudi kolesarje. Krvavec pozimi privablja smučarje, v preostalih letnih časih pa bo sedaj v večji meri tudi kolesarje.

"Skills Park oziroma kolesarki spretnostni poligon je pomembna pridobitev za Krvavec, saj smo z njim naš kolesarski park naredili še bolj privlačen za vse ljubitelje kolesarjenja ter izjemno zanimivega za družinski obisk bike parka,"

Jani Janša, direktor RTC Krvavca.

Hop, hop po kolesarskem poligonu, ki sprošča adrenalin. Hop, hop po kolesarskem poligonu, ki sprošča adrenalin.

Otvoritve se je udeležil tudi eden izmed najboljših slovenskih kolesarjev, Luka Mezgec, in skupaj z otroki MTB kluba Kranj uradno otvoril ter prekolesaril tako spretnostni poligon kot tudi najnovejšo gorsko kolesarsko pot.Otvoritve se je udeležil tudi eden izmed najboljših slovenskih kolesarjev, Luka Mezgec, in skupaj z otroki MTB kluba Kranj uradno otvoril ter prekolesaril tako spretnostni poligon kot tudi najnovejšo gorsko kolesarsko pot.

Anže Bizjak, eden izmed graditeljev in gonilna sila kolesarskega parka na Krvavcu, pa je za novo gorsko kolesarsko pot povedal:

"Pot Jezerca je dolgo pričakovana povezava med zgornjim ter spodnjim delom bike parka. Po njem se bodo kolesarji preko krvavških planin pripeljali v neposredno bližino začetka Muci traila in tako lahko prekolesarili skoraj 10 kilometrov in 1000 višinskih metrov spusta po enoslednici prav do spodnje postaje kabinske žičnice na Krvavec.”

T. M.
Foto: Kolesarski park Krvavec

SLONTASTIČEN POZOR!