700 rolarjev v Mariboru!

21. 6. 2018

700 udeležencem se je ZZrolalo, in to ne prvič, ampak že petnajstič. Gre za športno-rekreativna prireditev, ki je privabila veliko število ljubiteljev takšnih in drugačnih koles(čkov). Med njimi je bilo seveda tudi ogromno otrok in najstnikov.

Udeležba je bila letos izjemna, saj se je prireditve udeležilo več kot dvakrat več udeležencev kot prejšnje leto.

Zdrava zabava že od leta 2002 pripravlja ZZrolano mesto, ki je v vsem tem času iz prvotno študentskega dogodka prerasel v rekreativni dogodek, namenjen vsem rodovom. Edinstvena priložnost– rolati/rolkati/kolesariti/kotalkati se tam, kjer sicer vozijo avtomobili, privabi zmeraj več udeležencev. Rolate tudi vi? Kaj pa kotalkate? Zdrava zabava že od leta 2002 pripravlja ZZrolano mesto, ki je v vsem tem času iz prvotno študentskega dogodka prerasel v rekreativni dogodek, namenjen vsem rodovom. Edinstvena priložnost– rolati/rolkati/kolesariti/kotalkati se tam, kjer sicer vozijo avtomobili, privabi zmeraj več udeležencev. Rolate tudi vi? Kaj pa kotalkate? 

"Velik poudarek dajemo na varnost in tudi tokrat je bilo tako, je pa velik izziv ob tolikšnem številu ljudi. Ob tem je nepogrešljiva pomoč tako policistov, ki skrbijo za ustavljanje prometa, kot tudi reševalnega vozila ter mariborskih hokejistov Lisjakov," Klemen Tasič, vodja projekta pri Zdravi zabavi.

 Organizatorji so letos prvič k sodelovanju povabili tudi kolesarje. Organizatorji so letos prvič k sodelovanju povabili tudi kolesarje.

T. M:
Foto: Marko Pigac

SLONTASTIČEN POZOR!