Tivoli, hvala za čudovit Čarobni dan!

11. 6. 2018

Park Tivoli je bil v nedeljo, 10. junija že drugo leto zapored prizorišče barvitega, aktivnega, predvsem pa otroško razigranega dogajanja, ki je privabil številne družine. Stojnice z najrazličnejšimi ponudniki, petje, plesanje na glavnem odru, nagradne igre, slastne dobrote in še in še. Nedelja v Tivoliju je bila od desete do osemnajste ure navihano polna izjemno pestrega dogajanja. 

V čarobnih deželah kreativnosti in domišljije za otroke sredi ljubljanske prestolnice ni bilo konca!

 Čarobni dan ej na glavnem čarobnem odru otvorila pevka Eva Černe. pridružile so se ji tudi mnoge maskote in otroci. Čarobni dan ej na glavnem čarobnem odru otvorila pevka Eva Černe. pridružile so se ji tudi mnoge maskote in otroci.

V vrvežu dogajanja tisočih drobnih doživetij je Čarobni oder ponudil nastope različnih slovenskih zvezd. Na sončno nedeljo so nastopili: Eva Černe, Regina, Pepel in kri, Oberdixie band, Alenka Gotar, Ansambel Anžeta Šuštarja, Glasbeni studio Osminka in številni mladi pevski upi, ki so navdušili z izjemnimi interpretacijami raznovrstnih glasbenih uspešnic.V vrvežu dogajanja tisočih drobnih doživetij je Čarobni oder ponudil nastope različnih slovenskih zvezd. Na sončno nedeljo so nastopili: Eva Černe, Regina, Pepel in kri, Oberdixie band, Alenka Gotar, Ansambel Anžeta Šuštarja, Glasbeni studio Osminka in številni mladi pevski upi, ki so navdušili z izjemnimi interpretacijami raznovrstnih glasbenih uspešnic.

Hop, hop na konja. Hop, hop na konja.

Zlagamo kocke. Juhu! Zlagamo kocke. Juhu!

»Nasmejani obrazi so potrdilo, da smo projekt dobro zastavili. Vesela sem, ko vidim, da vsi zelo uživajo. Za nami je velik projekt, letos drugič v Tivoliju in upam, da bodo obiskovalci z nami tudi prihodnje leto«, je zaupala Barbara. Da gre za dogodek, ki ga z veseljem gosti prestolnica, je potrdil župan občine Ljubljana g. Zoran Janković, ki se je preizkusil tudi kot desna roka poskočnih “vragov” Dunking Devils.

Organizatorka dogodka Barbara Novak

Župan Mestne občine Ljubljana in organizatorka Čarobnega dne v Tivoliju, Barbara Novak. Župan Mestne občine Ljubljana in organizatorka Čarobnega dne v Tivoliju, Barbara Novak.

Delavnice borilnih veščin; kdo si upa? Delavnice borilnih veščin; kdo si upa?

Kulturne, športne, plesne in še kakšne delavnice so mnogim otrokom in staršem polepšale nedeljo. Kulturne, športne, plesne in še kakšne delavnice so mnogim otrokom in staršem polepšale nedeljo.

Ja, kam pa kam ne bo odnesla ta maskota? Ja, kam pa kam ne bo odnesla ta maskota?

Kakšen grad iz kock naj naredim? Kakšen grad iz kock naj naredim?

To pa je skok! To pa je skok!

Plesali smo, čeprav je bilo neznosno vroče. Plesali smo, čeprav je bilo neznosno vroče.

Ježek s prijatelji. Ježek s prijatelji.

Pevka Alya z obiskovalci. Pevka Alya z obiskovalci.

Legendarna slovenska skupina Pepel in kri pa je sklenila dogajanje na glavnem odru. Z njimi so zaplesale tudi maskote. Se vidimo na prihodnjem Čarobnem dnevu! Legendarna slovenska skupina Pepel in kri pa je sklenila dogajanje na glavnem odru. Z njimi so zaplesale tudi maskote. Se vidimo na prihodnjem Čarobnem dnevu!

T. M.
Foto Aleš Romaniuk in Helena Kermelj

SLONTASTIČEN POZOR!

Od 20. do 26. maja lahko v oddaji Lahko noč, otroci! ob 19.45 na prvem programu radia Slovenija prisluhnete pravljicam iz zbirke Čebelica.