Čarobni dan v Tivoliju

9. 6. 2018

V parku Tivoli v Ljubljani bo v nedeljo, 10. junija velik družinski dogodek Čarobni dan. Manjkalo ne bo delavnic, glasbe, petja, plesa, stojnic z najrazličnejšo ponudbo, namenjeno celotni družini. Vreme bo, zato vabljeni, da si popestrite nedeljo na zelo dinamičen, kreativen in izobraževalni način. 

Čarobni dan bo potekal po celotnem prizorišču Tivolija, od 10. do 18. ure. Otvorila ga bo na glavnem odru pevka Eva Černe, zaključila pa legendarna slovenska glasbena skupina Pepel in kri. 

Tako kot na vsakem Čarobnem dnevu tudi na tovrstnem v parku Tivoli, ne bo manjkalo dogajanja na glavnem odru. Tako kot na vsakem Čarobnem dnevu tudi na tovrstnem v parku Tivoli, ne bo manjkalo dogajanja na glavnem odru.

Kot rečeno, bo na voljo ogromno najrazličnejših dogodivščin, od plezalne stene, skakanja po trampolinu, ogromno delavnic, tako športnih, kulturnih, zabavnih, z ekološko tematiko, poslikava obraza in še in še. Brez skrbi, nikakor vam ne bo dolgčas. 

Podroben program po urah si lahko ogledate tukaj. 

T. M
Foto: T. M.

SLONTASTIČEN POZOR!

Od 20. do 26. maja lahko v oddaji Lahko noč, otroci! ob 19.45 na prvem programu radia Slovenija prisluhnete pravljicam iz zbirke Čebelica.