Greš v RTV-jev studio v Minicity?

7. 6. 2018

Včeraj se je v mestu za otroke odprl prav poseben televizijski studio, v katerem se lahko pred kamero preizkusiš tudi sam in spoznaš, kako nastane televizijska oddaja!

V Minicityju v ljubljanskem BTC-ju se boš lahko v krtini pridružil Krtku Črtku, se znašel v pravljičnem in domišljije polnem Čudogozdu, se prelevil v brkatega ribiča, animiral klepetavega Kakaduduja, raziskoval in spoznaval svet kot Firbcologi ter se preizkusil kot Infodromov poročevalec!

RTV-jev televizijski studio za otroke je v Minicityju v BTC-ju odprl generalni direktor RTV Slovenija, Igor Kadunc.RTV-jev televizijski studio za otroke je v Minicityju v BTC-ju odprl generalni direktor RTV Slovenija, Igor Kadunc.

Otroke je ob odprtju studia razveselil tudi Ribič Pepe!Otroke je ob odprtju studia razveselil tudi Ribič Pepe!

Dogodek je povezovala urednica oddaj za otroke na TV Slovenija, Sara Lužovec.Dogodek je povezovala urednica oddaj za otroke na TV Slovenija, Sara Lužovec.

In še prispevek iz Prvega dnevnika: 

Odprtja se je udeležila tudi Martina Peštaj, urednica Otroškega in mladinskega programa TV Slovenija.Odprtja se je udeležila tudi Martina Peštaj, urednica Otroškega in mladinskega programa TV Slovenija.

Minicity Ljubljana je namenjen otrokom do 13. leta in njihovim spremljevalcem. Direktor in soustanovitelj Minicityja Ljubljana Miha Culiberg je napovedal, da bodo zaradi širitve prostorov konec letošnjega junija koristne vsebine še dodajali. Prihaja še interaktivno didaktično igralo o prometu, nova rojstnodnevna soba, nova trgovina z igračami in še veliko več. 

Foto: Ana Pivk
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Vabljeni k sodelovanju v nagradnem natečaju Kaj pa ti znaš?!

Čaka vas več kot 70 nagrad! Pošljite 3-minutni video vaših spretnosti!

Sodelujete lahko večkrat do 30. septembra 2020.