Že četrti festival sobivanja

27. 5. 2018

Že četrti festival Sobivanja se je odvijal v Adrenalinskem parku Atlantis. Na festivalu so skupaj s partnerji končali projekte, ki so potekali celo šolsko leto. Otroci so prejeli priznanja in nagrade za sodelovanje, zabavali pa so se tudi v športnih tekmovanjih, trajnostnih delavnicah na temo varnosti v prometu in trajnostnih poteh.

Sledila je še adrenalinska izkušnja skozi adrenalinski park, saj je dogodek potekal v Adrenalinskem parku za kopališčem Atlantis v BTC-ju v Ljubljani. 

Otroci so neskončno uživali v adrenalinskem parku. Otroci so neskončno uživali v adrenalinskem parku.

Festival Sobivanja predstavlja zaključek trajnostnih projektov, ki jih društvo Sobivanje izvaja celo šolsko leto.Festival Sobivanja predstavlja zaključek trajnostnih projektov, ki jih društvo Sobivanje izvaja celo šolsko leto.

Nogomet na mivki; kaj lepšega? Nogomet na mivki; kaj lepšega?

Tudi maskot ni manjkalo! Tudi maskot ni manjkalo!

 Letošnje leto je bilo še posebej uspešno, saj je v projektih sodelovalo več kot 55.000 otrok iz več kot 650 vrtcev in šol. Letošnje leto je bilo še posebej uspešno, saj je v projektih sodelovalo več kot 55.000 otrok iz več kot 650 vrtcev in šol.

Bil je lep sončen dan in otroci so resnično uživali v različnih dejavnostih na prostem. Bil je lep sončen dan in otroci so resnično uživali v različnih dejavnostih na prostem.

T. M.
Foto: Sobivanje Press

SLONTASTIČEN POZOR!

Od 20. do 26. maja lahko v oddaji Lahko noč, otroci! ob 19.45 na prvem programu radia Slovenija prisluhnete pravljicam iz zbirke Čebelica.