Druga svečka za Ljubljansko špico

13. 5. 2018

Ljubljanska špica, znana kot Ljubljanska plaža, kjer se lahko sončite, preberete kakšno knjigo, sprehajate svoje ljubljenčke, se pogovarjate in spoznavate nove ljudi, sploh v pomladnih in poletnih dneh zvabi na sončka veliko ljudi. V petek, 19. maja, bo na Špici veliko pestrega dogajanja, saj bo uradno potekala že druga velika zabava, namenjena vsej družini. 

Maj je mesec ljubezni in tisti mesec, ko dokončno odvržemo topla oblačila in se z veseljem predajamo dogodkom na prostem. Brsteča narava okoli nas kar kliče k druženju s tistimi, ki jih imamo najraje. 

Ljubljanska Špica je že leta sinonim za družabne dogodke le streljaj od centra mesta. Sezona zabav, ki se sicer imenujejo I AM Party, se bo otvorila z brezplačnim, urbanim dogodkom, kjer bodo zvezde večera glasbena skupina Xequtifz. Čez dan pa bo dogajanje seveda popestreno z vsebinami za vas, dragi otroci. Ljubljanska Špica je že leta sinonim za družabne dogodke le streljaj od centra mesta. Sezona zabav, ki se sicer imenujejo I AM Party, se bo otvorila z brezplačnim, urbanim dogodkom, kjer bodo zvezde večera glasbena skupina Xequtifz. Čez dan pa bo dogajanje seveda popestreno z vsebinami za vas, dragi otroci. 

Špica – ljubljanska plaža kar vabi na dogajanje v lepih pomladnih in poletnih dneh. Špica – ljubljanska plaža kar vabi na dogajanje v lepih pomladnih in poletnih dneh.

Zvečer bo vse ljubitelje eletronskih ritmov, po koncertu Xequtifz, zabaval DJ Dey. Najbolj prepoznaven HipHop & RnB DJv Sloveniji in ustanovni član dua BluBird , ki ga je pod svoje okrilje vzela multinacionalka Sony Music Entertainment.

Za posebno popestritev pa bo poskrbel redni udeleženec resničnostnih šovov Tibor Baiee, ki kadar ne kuha, bobna na Konge.Vstopnine na prireditev ni. 

Sončkanje, branje knjig, igranje družabnih iger, sprehajanje psičkov; vse to in še več ponuja Špica. Sončkanje, branje knjig, igranje družabnih iger, sprehajanje psičkov; vse to in še več ponuja Špica.

T. M.

Foto: Žiga ŽivuloviĆ jr./BOBO

SLONTASTIČEN POZOR!

Bansi je v naši slovenski največji v gumbarni Dolejši skuhal gumbe.
Kako?