PODARJAMO: Slovenija ima srce

6. 1. 2018

Eni družini bomo poklonili knjigo Slovenija ima srce, ki je prava zakladnica idej, misli, spodbudnih sporočil ter otroških in strokovnih prispevkov. Je ena takšnih knjig, ki naj bi jih v svoji knjižni zbirki imela vsaka družina. Vedno pride namreč prav kakšna misel ali prispevek, knjige pa ni potrebno brati od začetka do konca. 

 Prvo poglavje je najbolj pisano, namen je, da otroci spoznajo različne možnosti - risbe, slike, plakati, črtice, pesmi - za izražanje občutkov in tako krepijo talente in srčno kulturo. Sodelovali so otroci iz cele Slovenije. Prvo poglavje je najbolj pisano, namen je, da otroci spoznajo različne možnosti - risbe, slike, plakati, črtice, pesmi - za izražanje občutkov in tako krepijo talente in srčno kulturo. Sodelovali so otroci iz cele Slovenije.

Stvaritve imajo različna sporočila, največ se jih loteva ekološke in živalovarstvene  tematike ter medčloveških odnosov. Stvaritve imajo različna sporočila, največ se jih loteva ekološke in živalovarstvene tematike ter medčloveških odnosov.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Tanja Mojzer
Foto: Slovenija ima srce

SLONTASTIČEN POZOR!