Kdo prejme dobrodelni koledar?

28. 12. 2017

Leto 2017 se počasi izteka, prav tako je rok trajanja potekel tudi naši nagradni igri, v kateri smo podeljevali dobrodelni koledar s karikaturami slovenskih znanih in uspešnih športnikov. Poglejmo, kdo je sodeloval in kdo je imel srečo pri žrebu. 

Vsak mesec zaznamuje enega od naših športnikov. Tukaj vidimo karikaturo za mesec februar. Le kdo drug bi to lahko bil, kot pa Filip Flisar (smučar prostega sloga). Vsak mesec zaznamuje enega od naših športnikov. Tukaj vidimo karikaturo za mesec februar. Le kdo drug bi to lahko bil, kot pa Filip Flisar (smučar prostega sloga).

Poglejmo, kdo je sodeloval v nagradni igri: 

Veronika:


Najraje spremljam umetnostno drsanje in smučanje, včasih še košarko. Umetnostno drsanje je zelo lep in kar težak šport. Obožujem ga že od otroštva. Smučanje pa zato, ker se mi zdi izjemno zahteven, ker jih veliko pade. Rada imam tudi tek na smučeh in biatlon. Želela bi, da bi na koledarju bila še Tina Maze. Jakov Fak, Luka Dončič, Ilka Štuhec - ti so celo življenje trenirali, da bi dosegli svoj cilj, in Filip Flisar mi je všeč, ker se smeji. Najbolj všeč mi je Ilka Štuhec, končno je zmagala, žal mi je, ker se je poškodovala. Upam, da je odgovor ustrezen. Želim Vam lep dan in lep vikend!

Veronika

Marinka:

Pozdravljeni!!

Najraje spremljam košarko, sicer je tastarejši sin (za katerega bo koledar, če bo) ljubitelj prav vseh športov, tako da je šport na prvem mestu. Športnik, ki bi ga dodala na koledar? Avtor je zadel vse meni ljube. Med vsemi sta mi pa pri srcu dva, in sicer najmlajša predstavnika Slovenske zastave: Tim in Luka. To pa zato, ker pri teh letih tako samozavestno zastopata sebe in oddajata neverjetno pozitivno energijo. Lahko sta ponos in vzgled današnji mladini.

Marinka

Jon: 

Zdravo, 
Najraje gledam smučanje in smučarske skoke. Navijam za Tino Maze (no, sedaj ne več) in Petra Prevca, ker sta najboljša. Na koledarju pogrešam Tino Maze, najboljši na sliki pa je Pero. 

Lp, Jon 

Slavko:

Pozdravljeni,

Želimo imeti tale koledar karikatur, gledamo kar precej športnih dogodkov in navijamo za naše športnike.

Slavko

Peter:

Pozdravljeni,

Spremljam veliko športnih dogodkov, predvsem naše športnike, in tudi navijam za njih. Želel bi imeti ta koledar karikatur s športniki.

Peter

Tomaž:

Po televiziji najraje spremljam nogomet SLO reprezentance, ker je tam največ taktike in je tekem zelo malo. Želel bi, da je na koledarju tudi Jan Oblak, ki je najboljši vratar tega stoletja v Španiji. Najbolj všeč mi je Jakov Fak, ker svoje tekmece premaguje z inteligenco in taktiko. Vse svoje vrline pokaže na tekmi.

Tomaž 

JUNIJ: Peter Kauzer (kajakaš na divjih vodah). JUNIJ: Peter Kauzer (kajakaš na divjih vodah).

Besedilo in foto: Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Nikoli ni prepozno, da se naučite kakšnega plesa. Še celo Bansi zna plesati tango!