NAGRADNO: Vstopnice za Ledeno deželo

12. 12. 2017

Zveste Bansijeve bralce, ki obožujejo spuščanje po ledenem toboganu in občudujejo ledene pravljične skolpture, bomo razveselili z brezplačnim vstopom v Ledeno deželo ob vodnem mestu Atlantis v BTC. 

Ledeni umetniki so skulpture ustvarjali en mesec, vsak dan pri minus 4 ali minus pet stopinj. Tudi po deset ur skupaj. Ledeni umetniki so skulpture ustvarjali en mesec, vsak dan pri minus 4 ali minus pet stopinj. Tudi po deset ur skupaj. 

Ledena dežela vas bo letos torej popeljala v pravljični svet, kjer boste spoznali Mašo in medveda iz ruske ljudske pravljice. S škrati si boste ogledali Kentavra in Grifona. Zlata ptica vam bo obudila spomine na svet slovenskih ljudskih pravljic. Ob vhodu pa bo na vas prežal tudi zmaj iz Postojnske jame s svojimi mladiči. Ledena dežela vas bo letos torej popeljala v pravljični svet, kjer boste spoznali Mašo in medveda iz ruske ljudske pravljice. S škrati si boste ogledali Kentavra in Grifona. Zlata ptica vam bo obudila spomine na svet slovenskih ljudskih pravljic. Ob vhodu pa bo na vas prežal tudi zmaj iz Postojnske jame s svojimi mladiči. 

Pravno obvestilo:


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Besedilo in foto: Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Nikoli ni prepozno, da se naučite kakšnega plesa. Še celo Bansi zna plesati tango!