NAGRADNO! Kako zorijo ježevci

5. 12. 2017

Te zanima, kako treniraš senco in kako lahko naslikaš prepih? Potem bodo zgodbe o ježevcih naravnost pravšnje zate!

Vsa nedeljska jutra v decembru te bo po radijskih valovih prebujala premierna serija za otroke in odrasle - Kako zorijo ježevci. Nanizanka zvočnih pravljic je nastala po istoimenskem delu Petra Svetine. Gre za nadvse duhovite zgodbe iz živalskega sveta. Vsi oboževalci dobrih zgodb, pozor! Ježevce boste lahko tudi za zmeraj odnesli domov, podelili bomo namreč kar dve knjigi Kako zorijo ježevci!

V glavnih vlogah nastopata ježevca Helge in Nikozija, ki jima družbo dela še kup »odbitih« prijateljev – čriček »kajmebriga« Genadij, načitana nutrija Krizantema, lenivca Emil in Henrik, pri čemer nihče ne ve, kateri je kateri, še najmanj pa sama.V glavnih vlogah nastopata ježevca Helge in Nikozija, ki jima družbo dela še kup »odbitih« prijateljev – čriček »kajmebriga« Genadij, načitana nutrija Krizantema, lenivca Emil in Henrik, pri čemer nihče ne ve, kateri je kateri, še najmanj pa sama.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

E. V.
Foto: Založba MIŠ

SLONTASTIČEN POZOR!

10. del angleške šole, ki jo imamo na Bansijevi spletni strani že četrto sezono, je tukaj! Na voljo bo do ponedeljka, 26. novembra, do 7. ure.