O poroki

17. 1. 2018

Ena izmed mojih bralk se že vidi v beli obleki, ki jo nosijo neveste. Pa še eno zanimivo vprašanje ima zame.

Rada bi se poročila z moškim iz Azije, zato me sprašuje, kaj o tej izbiri mislim jaz. Verjetno ji je všeč njihov videz, pa si zato sebe v beli obleki predstavlja ob moškem z lepo drugačnim obrazom. 

Draga bralka, rad bi ti povedal, da je sicer lepo, da razmišljaš o tem, kako bi bila videti tvoja poroka. Vendar je do obdobja v katerem boš dovolj stara, da sprejmeš takšno odločitev, verjetno še kar nekaj časa. Kdo ve, kaj ti bo takrat všeč in kakšen moški bo izvoljenec tvojega srca. Za poroko se namreč odločimo iz ljubezni. Veliko pa je tudi takih parov, ki se ljubijo, pa se za poroko ne odločijo. 

 Tudi tvoji starši si nedvomno želijo, da bi te na tvoji življenjski poti spremljali ljudje in sopotniki, ki bi te imeli iskreno radi.Tudi tvoji starši si nedvomno želijo, da bi te na tvoji življenjski poti spremljali ljudje in sopotniki, ki bi te imeli iskreno radi.
Zdi se mi, da boš tudi ti čez čas opazila, da ti ne bo več toliko pomembno, od kod kdo prihaja in kakšnega videza je, temveč, kako lepo se ob tej osebi počutiš. Težko namreč govorimo o tem, kateri partner je za koga primeren. Le tvoje srce bo namreč vedelo, kdo je pravi partner zate. Kdo ve, morda pa bo res prihajal iz katere izmed azijskih držav. 

Tudi Ana me je pred časom že spraševala o porokah, zanimalo jo je, če sem bil že kdaj poročen. Khm, no, moj odgovor najdeš tukaj.

Bansi

Foto: EPA
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!