Milan Krajnc: "Bolj, kot otroci rastejo, večje ogledalo imamo pred seboj."

17. 10. 2017

S psihoterapevtom transakcijske analize, Milanom Krajncem, smo se pogovarjali o otrokovem egu, o tem, kako naj starši krepijo zdravo samozavest pri otroku, in nekaterih vedenjskih značilnostih otrok. 

Otroci se največ naučijo predvsem z zgledom.  Zato je v prvi vrsti pomembno, da ste kot starš svojemu otroku dober zgled. Vaša dejanja naj bodo v skladu z vašimi prepričanji. Otroci se največ naučijo predvsem z zgledom. Zato je v prvi vrsti pomembno, da ste kot starš svojemu otroku dober zgled. Vaša dejanja naj bodo v skladu z vašimi prepričanji.

Milan Krajnc je pedagog in krizni svetovalec po metodah realitetne terapije in transakcijske analize (oboje modaliteti psihoterapije) in je specializiran za odpravo vzorcev iz otroštva in vzgojo z spodbujanjem potencialov.Milan Krajnc je pedagog in krizni svetovalec po metodah realitetne terapije in transakcijske analize (oboje modaliteti psihoterapije) in je specializiran za odpravo vzorcev iz otroštva in vzgojo z spodbujanjem potencialov.

Tanja Mojzer

Foto: Miroslav Petrović (fotografija Milana Krajnca) in Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Že tretjo sezono je tukaj tečaj angleščine samo na Bansijevi spletni strani. Vse do 4. decembra 2017. Vsak ponedeljek nov del. Čas za ogled posameznega dela je natanko en teden. 
10. del (do 27.11. do 7.00 zjutraj)