Kdo je prejemnik Guinnessove knjige rekordov?

13. 10. 2017

Zelo zaželena slovenska izdaja Guinnessove knjige rekordov 2018 bo s pomočjo naše spletne strani in založbe Učila razveselila dva bralca, ki sta sodelovala v naši nagradni igri. 

Zadnjo slovensko izdajo Guinnessove knjige rekordov, v kateri je kar 18 slovenskih svetovnih rekordov, smo podrobneje predstavili v tem prispevku. 

Podelili bomo kar dva izvoda Guinnessove knjige rekordov 2018.Podelili bomo kar dva izvoda Guinnessove knjige rekordov 2018.

Poglejmo, kako zanimive "rekorderske" odgovore na vprašanje, zakaj si želite Guinnessovo knjigo rekordov, smo prejeli. 

Živjo Bansi!

Že zelo dolgo nisem sodelovala v kakšni tvoji nagradni igri, danes pa me je premamila Guinnessova knjiga rekordov. Drugače sem velika ljubiteljica mladinskih romanov, vendar rada prelistam Guinnessovo knjigo rekordov. In nekaj jih imam tudi na svoji knjižni polici!

Menim, da sem prav jaz tista, ki bi jo morala prejeti, ker sem bila včeraj na šolski ekskurziji in sem se s 129 let starim dvigalom spustila 160 m pod zemljo, v rudnik. Zelo me je bilo strah, ker se bojim majhnih, zaprtih prostorov, poleg tega pa me je ves čas spremljal občutek, da bomo zgrmeli v globino. In Guinnessova knjiga rekordov bi bila ravno prava za nagrado, ker to je moj osebni rekord.

Lepe pozdrave ti pošilja Žana

Spoštovani!

To knjigo si zelo močno želim, da vidim, s čim vse se da doseči neverjeten rezultat, in ker je še nimam, bi je bila zelo zelo vesela, ker bi to bila moja prva knjiga rekordov. Iz nje bi se marsikaj naučila: da je treba vedno vztrajati in trud se poplača, pa četudi ti polagajo polena pod noge. Le nikoli ne smeš obupati.

Hvala iz srca, če mi morda uspe!

Čudovit vikend, vse dobro, bodite lepo in uživajte.

Suzana

Živjo Bansi,

Tudi meni je zelo všeč knjiga rekordov. Večkrat si jo izposodim iz knjižnice. Zato bi bila zelo vesela, če bi jo imela doma. Večkrat podiram rekorde v računalniških igricah. Ko sem bila malo mlajša, sem postavila rekord, ko sem naredila iz duplokock stolp do stropa. Res je bi carski. Sem imela tudi fotografijo, pa se je nekam izgubila. 

Res je lepa knjiga!

Viktorija

Želim si svoj izvod Guinnessove knjige rekordov, da si je ne bom več izposojal v knjižnici.
Sam si štejem za svoj največji rekord magičnih 175 cm pri skoku v višino, kar tudi treniram in je bilo še nedavno nedosegljivo. A vaja dela mojstra, če mojster dela vajo!
Sicer pa mislim, da je vsak zase rekorder; v nečem že.

Hvala in lep pozdrav,

Jan

 Knjiga vsebuje 255 strani; v njej pa je zbranih ogromno rekordov iz vseh delov sveta. Izdaja za leto 2018 je na temo superjunakov. Knjiga vsebuje 255 strani; v njej pa je zbranih ogromno rekordov iz vseh delov sveta. Izdaja za leto 2018 je na temo superjunakov.

Zame je dosežek dobra igra badmintona na treningih, ko veliko tečem in zabijam žogico, takrat se res dobro počutim. Nagrade pa še nisem osvojil. Zato bi bil vesel svoje Guinnessove knjige rekordov 2018.

Pozdrav od Jake

Pozdravljeni, 

Zelo bi bil vesel, če bi dobil Guinnessovo knjigo rekordov, saj je tam opisanih toliko nenavadnih stvari, dogodkov in dogodivščin. 

Jaz sicer nisem še poskusil doseči rekorda v ničemer, razen tega, da sva z bratom popoldne po šoli pojedla 1 kg napolitank, ki sva jih našla v shrambi. Mama je bila zelo huda, naju pa je zvečer zelo bolel trebuh.

David 

Tanja Mojzer
Foto: Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Nikoli ni prepozno, da se naučite kakšnega plesa. Še celo Bansi zna plesati tango!