NAGRADNO: Košarkaška žoga in dve majici

11. 10. 2017

Mladinski film Košarkar naj bo, ki v teh dneh pridno polni filmske dvorane, je poskrbel še za eno presenečenje - nagradno igro, v kateri poklanjamo košarkaško žogo s podpisom filmskih ustvaralcev. Kdo je najbolj navihan košarkaš, ki bo z žogo ciljal na košarkaške koše? 

Kot rečeno, poklanjamo eno košarkaško žogo; vabljeni, da v nagradni igri sodelujete vsi tisti, ki jo boste tudi dejansko uporabljali - torej z njo zadevali košarkaške koše.

Kdo jo želi? In da jo bo seveda uporabljal. Košarkaška žoga vsebuje podpise sodelujočih v filmu Košarkar naj bo. Kdo jo želi? In da jo bo seveda uporabljal. Košarkaška žoga vsebuje podpise sodelujočih v filmu Košarkar naj bo.

Kje boste metali na košarkaški koš z žogo, podpisano s strani ustvarjalcev filma Košarkar naj bo. Kje boste metali na košarkaški koš z žogo, podpisano s strani ustvarjalcev filma Košarkar naj bo.

Poklanjamo dve modri majici z napisom filma in knjige Košarkar naj bo. Majici sta svetlo modre barve, s kratkimi rokavi, velikosti L. Poklanjamo dve modri majici z napisom filma in knjige Košarkar naj bo. Majici sta svetlo modre barve, s kratkimi rokavi, velikosti L.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Tanja Mojzer
Foto: Tanja Mojzer

SLONTASTIČEN POZOR!

Bansi je v naši slovenski največji v gumbarni Dolejši skuhal gumbe.
Kako?