Zadnji četrtek, zadnja pravljica!

27. 9. 2017

Ne pozabite, v četrtek, 28. septembra, bo na 1. Programu Radia Slovenija še zadnja pravljica v nizu petih četrtkovih pravljic v okviru oddaje Lahko noč, otroci. Posebnost teh petih četrtkovih pravljic je, da jih pripovedujejo v živo in niso vnaprej posnete. 

Ta četrtek nas čaka pravljica Adam in njegova tuba, katere avtor je Žiga X Gombač.

Mladinski pisatelj Žiga X Gombač je napisal že več pravljic. Tukaj smo ga ujeli na enem od Čarobnih dnevov, kjer je imel delavnico na temo pravljic. Mladinski pisatelj Žiga X Gombač je napisal že več pravljic. Tukaj smo ga ujeli na enem od Čarobnih dnevov, kjer je imel delavnico na temo pravljic.


Pravljici boste v živo lahko prisluhnili ob 19.45 v neposrednem radijskem prenosu na Prvem radijskem programu, vidite pa jo lahko tudi na portalu 4D in Facebook strani A1, Facebook strani 1. program Radia Slovenija in Facebook strani RTV Slovenija.

Če kdaj zamudite pravljico, ki je na sporedu ob 19.45 na 1. Programu Radia Slovenija, jo lahko ponovno poslušate na Otroškem portalu v zavihku Lahko noč, otroci. Če kdaj zamudite pravljico, ki je na sporedu ob 19.45 na 1. Programu Radia Slovenija, jo lahko ponovno poslušate na Otroškem portalu v zavihku Lahko noč, otroci. T. M.
Foto: T. M.

SLONTASTIČEN POZOR!