Vse najboljše, Bansi.si!

31. 8. 2017

Morda niste vedeli, ampak Bansijeva spletna stran danes praznuje že sedmi rojstni dan. Skozi leta je spremijala svojo podobo in nekatere rubrike, sicer pa eno ostaja: Bansi je še vedno glavni "šef" te spletne strani. 

Najlažje si zapomnite, kdaj ima Bansijeva spletna stran rojstni dan po tem, da je to na zadnji dan počitnic! Danes Bansi torej praznuje, jutri pa čevlje obuje in v naslednji razred v šoli napreduje. 

Slon Bansi z največjim veseljem obiskuje različne prireditve v šolah, vrtcih, najrazličnejše družinske festivale, knjižne in druge družabne dogodke. Nato pa o vsem tem poroča na svoji spletni strani. Sicer je zelo radoveden slon in tudi pri otrocih spodbuja radovednost. Če vas kaj zanima, mu le pišite v rubriki Vprašaj Bansija in Bansi vam bo odgovoril v rubriki Odgovarjam! Slon Bansi z največjim veseljem obiskuje različne prireditve v šolah, vrtcih, najrazličnejše družinske festivale, knjižne in druge družabne dogodke. Nato pa o vsem tem poroča na svoji spletni strani. Sicer je zelo radoveden slon in tudi pri otrocih spodbuja radovednost. Če vas kaj zanima, mu le pišite v rubriki Vprašaj Bansija in Bansi vam bo odgovoril v rubriki Odgovarjam!

Bansijeva spletna stran je bila rojena 31. avgusta 2010. Skozi leta je spreminjala svojo podobo. Danes je del velikega otroškega portala, ki vključuje radijske in televizijske oddaje na RTV Slovenija. Se bo pa že v septembru oziroma najpozneje v oktobru ponovno malce spremenila in nadgradila. Spremljajte nas, kajti pripravljamo številne novosti. Bansijeva spletna stran je bila rojena 31. avgusta 2010. Skozi leta je spreminjala svojo podobo. Danes je del velikega otroškega portala, ki vključuje radijske in televizijske oddaje na RTV Slovenija. Se bo pa že v septembru oziroma najpozneje v oktobru ponovno malce spremenila in nadgradila. Spremljajte nas, kajti pripravljamo številne novosti.

Novost, ki pa je je bila Bansijeva spletna stran deležna leta 2015, je, da ni več to popolnoma samostojna spletna stran, ampak je del velikega otroškega portala. V njem imajo prostor televizijske in radijske oddaje, ki jim lahko sledite na RTV Slovenija. 

Če si želite eno od treh Bnasijevih majic, vabljeni, da odgovorite na vprašanje. Če si želite eno od treh Bnasijevih majic, vabljeni, da odgovorite na vprašanje.

Uživajte na današnji tako topel zadnji dan počitnic! Bansi zagotovo bo! 

Pozdravček in se beremo tudi v prihodnje. 

Kako je bilo na praznovanju prvega leta, ko je luč sveta gledala samostojna Bansijeva spletna stran, si oglejte v tem videoposnetku: 

T. M.
Foto: Bansi.si
Video: Dunja Danial in Maja Ikanović