Kako naj se uredim, da bom fantu všeč?

30. 8. 2017

Ena izmed sveže zaljubljenih bralk - njenega imena raje ne bom izdal, bi rada pomemben nasvet ... o fantih.

Kako naj se uredi, da bo všeč nekomu ... ki je všeč njej.

Verjetno si v obdobju odraščanja in se je tudi tvoje telo počasi začelo spreminjati ali pa se še bo. Po vrhu vsega tvoje sošolke morda eksperimentirajo z ličili in oblačili. In si zaradi vsega tega zmedena, se sprašuješ, kakšna bi morala biti ti. Imam prav?Verjetno si v obdobju odraščanja in se je tudi tvoje telo počasi začelo spreminjati ali pa se še bo. Po vrhu vsega tvoje sošolke morda eksperimentirajo z ličili in oblačili. In si zaradi vsega tega zmedena, se sprašuješ, kakšna bi morala biti ti. Imam prav?

Draga moja bralka, čeprav se zdi prelahko, pa so fantom po navadi najbolj všeč punce, ki se dobro počutijo v svoji koži in počnejo stvari, ki se njim zdijo zabavne - neodvisno od tega, kaj si mislijo ali od njih pričakujejo drugi.Draga moja bralka, čeprav se zdi prelahko, pa so fantom po navadi najbolj všeč punce, ki se dobro počutijo v svoji koži in počnejo stvari, ki se njim zdijo zabavne - neodvisno od tega, kaj si mislijo ali od njih pričakujejo drugi.
Pri fantih torej ni tako pomembno, kako si urejena, čeprav morda nekatera dekleta dobijo več fantovske pozornosti, kadar so bolj vpadljivo napravljene. Ampak to ni tista prava pozornost, na podlagi katere se tudi povežejo med seboj. Bodi torej zvesta sebi in uporabljaj oblačila, v katerih se dobro počutiš in morda izražajo tvoj karakter. Če se boš dobro počutila v svoji koži, tudi če ne boš podobna drugim dekletom, ki popolnoma sledijo modnim smernicam, boš fantu bolj verjetno všeč, še posebej, če je pravi zate.

O zaljubljenosti in vseh čudnostih, ki pridejo z njo v paketu, so v studiu oddaje Radio hudo govorili tudi učenci Osnovne šole Ledina.

Lepo te pozdravljam, draga Zaljubljenka,
Bansi

Foto: Pixabay (1.), EPA (2.)
E. V.