Kdo prejme Lotte in sončne izdelke?

29. 7. 2017

Čas je, da razkrijemo, kdo prejme praktične sončne izdelke in punčko Lotte, ki vam bo "na svoji koži" razkrila, kaj se zgodi, če se pravočasno ne namažete s kremo za sončenje. 

Kakšna sploh je Lotii, kako vam bo pokazala pomen sončnih krem v teh vročih poletnih dneh in kaj pomeni zaščitni faktor na kremi, smo napisali v tem prispevku. 

Zdaj pa poglejmo, kdo se je in s kakšnimi izdelki, potegoval za praktične poletne nagradice.

Irena:

Med počitnicami se radi igramo na soncu, zaščitimo pa se z kremami znamke Nivea. Za nagrado bi najraje imeli punčko Lotte, da bi vedeli kdaj sonce preveč močno sije.

Irena

Tako je Irena na risbici upodobila punčko Lotti, ki nam na praktičen in zelo obziren način pokaže, kaj je pomen mazanja s kremo z zaščitnim faktorjem. Tako je Irena na risbici upodobila punčko Lotti, ki nam na praktičen in zelo obziren način pokaže, kaj je pomen mazanja s kremo z zaščitnim faktorjem.

Nina:

Živjo. Zelo rada sodelujem v vaši nagradni igri, saj si zeloooo želim punčko Lotti. Pošiljam vam moje najljubše poletno opravilo.

Nina

Kdo ugane, kaj je Ninino najljubše opravilo med poletjem? Kdo ugane, kaj je Ninino najljubše opravilo med poletjem?

 Nataša: 

Živjo Bansi! 

Sem tvoja zvesta bralka spletnega portala Bansi prav tako vsako jutro na televiziji gledam tvojo oddajo OTROŠKI KANAL. 
Zelo bi si želela sodelovati v tvoji poletni nagradni igri, kjer med vsemi zanimivimi predmeti podarjaš tudi punčko Lotti, za katero moraš skrbeti in jo paziti, da jo sonce ne opeče. 
Pošiljam ti utrinke, kaj počnem med poletnimi počitnicami. 

Najbolj bi si želela punčko Lotti, katero bi vzela s sabo tudi na morje. In bi poleg sebe, mamice in atija s kremo mazala tudi njo. 

Želim ti lepe poletne dni.

Nataša, kot vidimo, tudi zelo obožuje poletje. Nataša, kot vidimo, tudi zelo obožuje poletje.

Seveda ni poletja brez plavanja.Seveda ni poletja brez plavanja.

Tami:

Najbolj si želim punčko Lotte.

Tami

Klara: 

Bansi lep pozdrav. Jaz bi si pa zelo želela te igračke, živalske modelčke. Z njimi bi doma in tudi na morju delala tortice, skupaj z bratcem. Tudi doma imamo namreč peskovnik. Ampak moja mami se poheca, da pa iz mivke že ne bo jedla tortice, hehe. Bratcu bi pokazala, kako lahko narediš res lep odtis, potrebuješ pa samo te modelčke, vodo in pesek. Res bi ti bila hvaležna. 

Klara in njen 2-letni bratec Nik

Andrej:

Pozdrav!

Pošiljam fotografijo kaj počnemo med počitnicami. Med počitnicami se veliko igramo z žogo. Imeli bi pa punčko Lotte.

Andrej

 Andrej pravi, da je poletje čas za igro z žogo. Andrej pravi, da je poletje čas za igro z žogo.

Jasmina L.:

Tukaj pa moj sin. Doma praznuje svoj 2. rojstni dan in je tortico. In seveda rezanje tortice. Pri nas se družina zaščiti. Z zaščitno kremo se namažemo in uporabljamo klobučke in pijemo veliko vode oz. tekočine ter se izogibamo soncu med 10. in 16. uro, tako da se držimo sence. Najraje bi imeli kremo z zaščitnim faktorjem.

Jasmina 

Tortica med poletnimi počitnicami. Tortica med poletnimi počitnicami.

Zadrževanje v senci in s klobučkom na glavi - to je pravi način ubežati sončnim opeklinam. Zadrževanje v senci in s klobučkom na glavi - to je pravi način ubežati sončnim opeklinam.

Jasmina K.:

Tukaj smo pa šli na ogled Dino Parka (Bled). Otroka sta uživala, luštno nam je bilo, zraven so imeli tudi igrala trampolin in peskovnik in mini golf, tako da smo zraven tega še vse te aktivnosti sprobali. :) 

Zaščitimo se pred soncem tako, da uporabljamo zaščitno kremo ter klobuček. Izogibamo se močnemu soncu, se držimo sence ter nosimo sončna očala.

Najraje bi imeli kremo z zaščitnim faktorjem, da naše male sončke ne bi opeklo.

Lep pozdrav in lep dan še naprej.

Jasmina

Obisk v Dino parku. Obisk v Dino parku.

Anja:

Punčka Lotte pridna je,
saj s kremo vedno namaže se.
Na soncu nikoli predolgo ne ostane,
sicer cela roza postane.
Pove nam kdaj prevroče je,
in kdaj naj v senco skrijemo se.
Niveo ona rada ima,
ker zaradi nje se lahko na soncu igra. ❤

Pred soncem se zaščitim tako, da se namažem z Nivea kremo za sončenje, kadar pa je prevroče ostanem v senci. Od nagrad bi si najbolj želela punčko Lotte.

Tim: 

Bansi, pozdravček. Jaz si pa najbolj želim kremo z zaščitnim faktorjem 50. Moja mami namreč sploh več nima idej, s katero kremo me namazati, kajti imam zelo občutjivo in svetlo kožo. Tako, da mislim, da bi ta krema šla več kot v prave roke. Neskončno bi ti bil hvaležen, moja mami bi pa tudi bila ob nekaj sivih las, ker jo vedno tako skrbi zame, ko samo malce sonček posije. 

Tvoj Tim

 Tanja L.:

Mi med počitnicami na morju uživamo v Vodicah. Pošiljamo vam slane poljubčke. :) ​Tam plavamo, se škropimo in lovimo ter ližemo sladoled. :) Poskrbimo za zaščito s sončno kremo. Da nas ne opeče, se izogibamo soncu in se držimo sence. Nosimo tudi klobuček. Najraje bi imeli kremo z zaščitnim faktorjem. Hvala in lep pozdrav.

Tanja

 V čolničku v Vodicah. V čolničku v Vodicah.

David:

Živjo, Bansi

Pošiljam ti risbico, na kateri sem narisal, da poleti moramo hoditi na sprehod v senci ali po gozdu, da nas ne opeče. Lahko imamo oblečena lahka oblačila s dolgimi rokavi. Če bi dobil kakšno nagrado, bi bil zelo vesel uv-testerja.

Lp David

 David je mnenja, da tudi poleti lahko nosimo oblačila z dolgimi rokavi, da nas ne opeče sonce. David je mnenja, da tudi poleti lahko nosimo oblačila z dolgimi rokavi, da nas ne opeče sonce.

Tanja Z.:

Pozdravljen, Bansi

Tudi jaz sodelujem v nagradni igri in sicer s fotografijo našega psička Orsija. V "pasji" vročini ne smemo pozabiti na štirinožne prijatelje. Senca in sveža pitna voda sta poleti glavni! Če bi fotografija Orsija bila zmagovalna bi si želela, da bi bila to punčka Loti. Je pa ne bi obdržala jaz, ampak bi jo podarila vrtcu Dobrega pastirja v Ljubljani. Tako bi vzgojiteljice lažje prikazale otrokom kaj se zgodi, če se ustrezno ne zaščitimo pred soncem. Otroci iz omenjenega vrtca so me zelo lepo presenetili, zato je čas, da jih malo presenetim še jaz! 

Tanja

Tanja je mnenja, da moramo v teh vročih dneh biti pozorni tudi na naše štirinožne prijatelje. zaradi visokih temperatur potrebujejo namreč veliko vode. Tanja je mnenja, da moramo v teh vročih dneh biti pozorni tudi na naše štirinožne prijatelje. zaradi visokih temperatur potrebujejo namreč veliko vode.

Tanja Mojzer
Foto: Sodelujoči v nagradni igri

SLONTASTIČEN POZOR!

Nova stalna razstava v Mestnem muzeju Ljubljana ponuja vpogled v zgodovino mesta Ljubljana. 

Vabljeni na ogled in fotoreportažo.