NAGRADNO: Kakšen je Grujev brat dvojček?

19. 7. 2017

Legendarni Minioni in njihov gospodar Gru nas je navduševal že v dveh delih izjemno pestre in polne smeha animirane komedije Jaz, baraba. Tokrat prihaja v slovenske kinematografe že tretji del; v njem pa se bo Gru srečal s svojim svetlolasim bratom dvojčkom. Smeha ponovno ne bo manjkalo - Gru je pa za bralce Bansijeve spletne strani tudi pustil 2x2 brezplačni vstopncii. 

Jaz, baraba je eden najbolj priljubljenih animiranih filmov, zato ni dvoma, da njegovo tretjo različico nestrpno pričakujemo tudi v Sloveniji.

Tokrat bo Gruju ponagajal njegov davno izgubljeni svetlolasi brat dvojček Dru, ki se od njega po videzu loči po tem, da ima lase, po značaju pa je njegovo popolno nasprotje. Vlogo enega od zlobcev bo prevzel padli zvezdnik Balthazar Bratt, ki bo popestril zabavno rivalstvo med bratoma. Čeprav so šli Minioni medtem na svoje, ni bojazni, da bi v tretjem delu manjkali. Tudi oni bodo poskrbeli za popestritev.

 Dobro poznanemu Gruju bo tokrat malce ponagajal njegov nepoznani brat dvojček. Gruju se pa sploh ni sanjalo, da ima brata dvojčka. Dobro poznanemu Gruju bo tokrat malce ponagajal njegov nepoznani brat dvojček. Gruju se pa sploh ni sanjalo, da ima brata dvojčka.

Spomnimo, kaj se je že dogajalo v prvih dveh delih?

V prvem delu je super zlobec Gru skušal ukrasti Luno, posvojil tri hčerke in se ustalil v mirnem predmestju, v drugem delu je skupaj z agentko skrivnostne organizacije za boj proti zločincem iskal novo največjo barabo na svetu. Sedaj v tretjem pa, kot rečeno, se bo spopadal s svojim bratom dvojčkom. Pojavil se bo zelo nepričakovano, njegovo ime pa je Dru. Hkrati čaka Gruja še spopad z Balthazarjem Brattom, nekdanjim otroškim zvezdnikom, ki je postal obseden z likom, ki ga je igral v 80. letih 20. stoletja. Za piko na i pa so tukaj še prigode prikupnih Minionov, ki se jim tudi mora dogajati in, brez skrbi, tudi oni bodo kakšno všpičili.

Prikupna, a včasih tudi nadležna mala rumena bitja - Minioni so zvesti Grujevi služabniki. Imajo pa tudi svoj samostojni film Minioni, ki je na naša platna prispel v letu 2015.Prikupna, a včasih tudi nadležna mala rumena bitja - Minioni so zvesti Grujevi služabniki. Imajo pa tudi svoj samostojni film Minioni, ki je na naša platna prispel v letu 2015.

Gru se bo zraven svojega brata Druja, spopadel še z Balthazarjem Brattom.Gru se bo zraven svojega brata Druja, spopadel še z Balthazarjem Brattom.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Tanja Mojzer

Foto: Karantanija Cinemas

SLONTASTIČEN POZOR!