VIDEO: Triki z Znanstivala

4. 6. 2017

Na ulicah prestolnice te do konca dneva čakajo še mnogi zanimivi eksperimenti! Če te v Ljubljano ne bo, smo jih s kamero zate ujeli mi!

Kaj misliš, da se zgodi z napihnjenim balonom, če ga pomočiš v tekoči dušik? Misliš, da poči? Odgovor najdeš v spodnjem videu!Kaj misliš, da se zgodi z napihnjenim balonom, če ga pomočiš v tekoči dušik? Misliš, da poči? Odgovor najdeš v spodnjem videu!

Si že obiskal Hišo eksperimentov? Morda poznaš tudi počitniški Znanstveni Krneki, druženja za vso družino Družinjenja, pa tekmovanje elastomobilov, odpiranje fizikalnih sefov? Ali pa so znanstveniki iz Hiše eksperimentov s svojimi škatlami, polnimi presenečenj, že obiskali tvojo šolo?

Že od petka s svojimi stojnicami znanstivalovci zasedajo središče Ljubljane, ki je postala pravi eksperimentalni laboratorij! Oglej si, kaj so nam pokazali na Prešernovem trgu.

SLONTASTIČEN POZOR!

Že tretjo sezono je tukaj tečaj angleščine samo na Bansijevi spletni strani. Vse do 4. decembra 2017. Vsak ponedeljek nov del. Čas za ogled posameznega dela je natanko en teden. 
9. del (do 20.11. do 7.00 zjutraj)