Bansi: Gornja Radgona ima srce

10. 5. 2017

Bansi je obiskal vrtec Manka Golarja v Gornji Radgoni, kjer je predstavil svojo knjigo Nenavadno potovanje slona Bansija. Dogodek slonel na izmenjevanju knjig, saj so otroci od doma prinesli eno od svojih knjig, ki so jo nato zamenjali za eno drugo. Prav tako pa je vsak otrok od Društva Jasa v dar prejel še eno knjigo - Prav je, ni prav. 

Podrobnejšo fotoreportažo iz dogodka si lahko preberete v tem prispevku. 

Bansi med nastopom: "S seboj sem prinesel kar štiri (vstopnice) slikanice Nenavadno potovanje slona Bansija. Zakaj štiri? Za vsako skupino v vrtcu po eno. Otroci, skupaj z vzgojiteljicami jih boste prebrali in jaz bom seveda slontastično vesel risbic, ki jih boste narisali na podlagi te knjige. Risbice bodo objavljene v moji rubriki Umetnija dneva.Bansi med nastopom: "S seboj sem prinesel kar štiri (vstopnice) slikanice Nenavadno potovanje slona Bansija. Zakaj štiri? Za vsako skupino v vrtcu po eno. Otroci, skupaj z vzgojiteljicami jih boste prebrali in jaz bom seveda slontastično vesel risbic, ki jih boste narisali na podlagi te knjige. Risbice bodo objavljene v moji rubriki Umetnija dneva.

Iz katere države je prispel Bansi?

Tukaj pa ste vabljeni še na ogled razstave izdelkov, ki so jih naredili otroci, po tem ko so prebrali knjigo Prav je, ni prav.  

Tanja Mojzer