Festival sobivanja v Ljubljani!

14. 5. 2017

Prijazno ste vabljeni na brezplačen Festival sobivanja, ki bo potekal v petek, 19. maja, med 10. in 14. uro v otroškem adrenalinskem parku Atlantis v ljubljanskem BTC-ju.

Na dogodku bodo predstavljeni projekti društva Sobivanje za šolsko leto 2016/17, v katerem je sodelovalo več kot 45.000 otrok iz več kot 550 vrtcev in šol. Najboljši bodo na dogodku prejeli priznanja in nagrade. Ob športnih tekmovanjih bo poskrbljeno tudi za bogat animacijski program za otroke.

Tako je bilo na Festivalu sobivanja v lanskem letu. Vabljeni, da preverite, kako bo letos. Tako je bilo na Festivalu sobivanja v lanskem letu. Vabljeni, da preverite, kako bo letos.

Društvo Sobivanje organizira zaključni dogodek letošnjega programa Šola sobivanja, v sklopu katerega so bili: Živim zdravo, Energetsko znanje za odgovorno ravnanje, Spodbujamo prijateljstvo, Varno v vrtec in šolo, Slovenija – kot jo vidimo otroci in Pestrost slovenskih voda. Z naštetimi projekti se v Sobivanju trudijo razvijati pozitivno in dolgoročno vizijo za pravičnejšo družbo in čistejše, varnejše in bolj zdravo okolje, ki omogoča boljšo kakovost življenja vsem na planetu, nam, našim otrokom in vnukom.

T. M.

Foto:  Društvo Sobivanje

SLONTASTIČEN POZOR!