NAGRADNO: Muzikal Adamsovi!

8. 5. 2017

V sodelovanju z Glasbeno šolo Risto Savin Žalec poklanjamo 4x2 vstopnici za ogled muzikala Adamsovi. Nastopali bodo otroci, ki obiskujejo glasbeno šolo. Humorja poln muzikal bo na sporedu 16. maja ob 19. uri v Domu 2. slovenskega Tabora Žalec. 

Želite na ogled humornega muzikala? Poklanjamo vstopnice za dve družini. 4x2. Želite na ogled humornega muzikala? Poklanjamo vstopnice za dve družini. 4x2.

Sodelujoči: 

WEDNESDAY ADDAMS: Mia Vučković
LUCAS BEINEKE: Klemen Kodrun
oče, GOMEZ ADDAMS: Martin Mutec
mama, MORTICIA ADDAMS: Nika Čretnik
babi ADDAMS: Ana Logar
bratec, PUGSLEY ADDAMS: David Marinšek
stric, FESTER ADDAMS: Kristjan Turnšek
butler, LURCH: Jan Mogu
ROKA: puzajoča roka
Lucasova mama, ALICE BEINEKE: Lara Topolovec/Nika Novak
Lucasov oče, MAL BEINEKE: Eva Vedenik/Zoja Kac
PREDNIKI: zbor Glasbene Šole Risto Savin, Žalec
ČEMBALO: profesorica Irena Kralj
KOREOGRAFIJA: učiteljica Ines Mandelj in Lara Tanšek
SCENOGRAGIJA: Biljana Ann Novak, mag. muz. (RH)
KOSTUMOGRAFIJA: Katarina Škaper (za glavne vloge) in Biljana Ann Novak
PREVOD IN ADAPTACIJA BESEDILA: Biljana Ann Novak
PREVOD PESMI: Biljana Ann Novak
PLAKAT: Nika Brešan, mag. soc.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Tanja Mojzer
Foto: Glasbena šola Žalec