VIDEO: Sprehod po Čudogozdu

21. 4. 2017

Si predstavljaš, da se tvoja soba s pomočjo čudežnih besed spremeni v magični gozd? Prav v tak gozd vsak teden korakajo štirje televizijski junaki, ki nastopajo v RTV-jevi otroški oddaji Čudogozd.

Ogledaš si jo lahko vsako soboto v jutranjem otroškem programu. V seriji nastopajo otroci in še hudomušen glas, ki ves čas ve več kot oni ...

Po zelenem, a skrivnosti polnem Čudogozdu se sprehajata Manca Sušec in Nik Lan Vizovišek ...Po zelenem, a skrivnosti polnem Čudogozdu se sprehajata Manca Sušec in Nik Lan Vizovišek ...  

... ter Zoja Javornik in Benjamin Maj Bele Nagode.... ter Zoja Javornik in Benjamin Maj Bele Nagode.

Še ti zakorakaj v skrivnostni Čudogozd ... oglej si zadnjo epizodo oddaje, ki nosi naslov Palčki in Velikani.

KAKO LAHKO TUDI TI ODIDEŠ V ČUDOGOZD?

Prva je v Čudogozd prispela Sara. Tako kot vsak otrok kdaj, se je dolgočasila v svoji sobi. Skrivnostni glas jo je prijazno povabil v Čudogozd, kjer raste domišljija. Potrebne so le čarobne besede in štetje do tri.Prva je v Čudogozd prispela Sara. Tako kot vsak otrok kdaj, se je dolgočasila v svoji sobi. Skrivnostni glas jo je prijazno povabil v Čudogozd, kjer raste domišljija. Potrebne so le čarobne besede in štetje do tri.

Tudi tvoja dnevna ali otroška soba lahko postane čudno prečudni gozd, kjer se lahko igraš podobno kot štirje mladi junaki. Ne zamudi oddaje, kjer boš poleg čudežnih besed dobil nove ideje za igro in pustolovščine!Tudi tvoja dnevna ali otroška soba lahko postane čudno prečudni gozd, kjer se lahko igraš podobno kot štirje mladi junaki. Ne zamudi oddaje, kjer boš poleg čudežnih besed dobil nove ideje za igro in pustolovščine!

Foto, video: RTV SLO
E. V.