NAGRADNO: Kje sem se potepal?

19. 4. 2017

Pozdravljeni, dragi prijatelji. Ja, spet sem se potepal. Vas zanima, koga sem tokrat obiskal? 

Kmalu vam bom izdal skrivnost, še prej pa vas vabim, da uganete, kje oziroma pri kom sem bil. 

Ob mojem obisku je bila hiška polna otrok in skupaj smo brali pravljico.Ob mojem obisku je bila hiška polna otrok in skupaj smo brali pravljico.

Ste za kakšen namig? Prav. Odpravil sem se v gozd, kjer stoji majhna hiška. V njej živi moja prijazna prijateljica, ki ima brčice, krempeljce, ušesa in najlepši rep na svetu. 

 

V hiški ima majhno delavnico, kjer šiva in popravlja nekaj, kar imate prav vsi vi tudi doma. 

Uganete, kaj čisti in krpa za to mizico?Uganete, kaj čisti in krpa za to mizico?

Že veste, koga sem obiskal? Naj vam še malo namignem. V hiški so poličke, na poličkah pa je polno copat različnih barv, oblik in velikosti. 

Zdaj pa verjamem, da že veste pravilni odgovor. Pišite mi na bansi@rtvslo.si, napišite, koga sem obiskal, jaz pa bom izmed vseh, ki boste pravilno odgovorili nekoga nagradil z lepo knjigo. Kmalu pa vam o svojem obisku zaupam kaj več, zato le pridite še kaj na obisk. Se vidimo! 

Vaš Bansi.

Foto: mp

mp

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.