NAGRADNO: Mali šef!

11. 4. 2017

Mali šef napada slovenske kinematografe. Animirana družinska komedija bo več kot nasmejala tako otroke kot odrasle. V sodelovanju z distributerjem Bitz Film Slovenija poklanjamo 2 vstopnici za premiero, ki bo v nedeljo, 16. aprila, v Koloseju. 

Ste že kdaj videli dojenčka, ki govori, snuje neverjetne načrte in je zelo ukazovalen? Samo na platnu! Ste že kdaj videli dojenčka, ki govori, snuje neverjetne načrte in je zelo ukazovalen? Samo na platnu!

Vstopnice za premiero Malega šefa so tudi v prosti prodaji; sicer pa hitro v akcijo, da prejmete dve, ki jih poklanja Bansi brezplačno. Vstopnice za premiero Malega šefa so tudi v prosti prodaji; sicer pa hitro v akcijo, da prejmete dve, ki jih poklanja Bansi brezplačno.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Tanja Mojzer
Foto in video: Blitz Film Slovenija