NAGRADNO: Smrkastično na Smrkce! Kdo bi šel?

18. 3. 2017

Legendarni Smrkci, mala modra bitja, ki jih poznajo mnoge generacije, se vračajo te dni na filmska platna. Kdo si jih želi ogledati v 2D in kdo v 3D animaciji?

Smrkcem daleč v skritem gozdu nikoli ni dolgčas. Tokrat Smrketa med iskanjem svojega poslanstva v začaranem gozdu naleti na nenavadno bitje, ki jo vodi do skrivnostnega zemljevida. S pametnjakovičem Glavco, nerodo Klado in pogumnežem Bistrim se zlatolaska poda na smrkastično zabavno raziskovanje največje skrivnosti v zgodovini modrih nagajivcev.

Smrkci - Skrita vas je sicer že tretji film izjemno priljubljene franšize. Prva dva dela (iz leta 2011 in 2013) pa sta v naših kinematografih porušila rekorde gledanosti (prvi skoraj 210 tisoč in drugi več kot 115 tisoč).

Uradno film prihaja na redne sporede 30. marca, že pred tem pa se bodo zvrstile predpremiere in premiere. 

Posebnost tretjega dela

Če sta bila prva dva filma posneta v igrano-animiranem slogu (kar pomeni, da je bilo pol filma animiranega, pol pa igranega), bo ta del v celoti animiran in prikazan v najsodobnejši 3D tehnologiji. 

 Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Tanja Mojzer
Foto in video: Continental film

SLONTASTIČEN POZOR!

Nova stalna razstava v Mestnem muzeju Ljubljana ponuja vpogled v zgodovino mesta Ljubljana. 

Vabljeni na ogled in fotoreportažo.