Kulturni bazar - že 9. leto poln vsebin!

16. 3. 2017

Cankarjev dom se bo že 9. leto zapored za en dan prelevil v kulturno-izobraževalne note, saj bo na več prizoriščih in v dvoranah potekal Kulturni bazar. Na njem bo sodelovala tudi RTV Slovenija, vključno z MMC-jem in slonom Bansijem. Preverite, kako pestre vsebine vas čakajo. 

9. Kulturni bazar bo potekal 30. marca v Cankarjevem domu v Ljubljani. Svojo ponudbo za otroke in mladino bo predstavilo več kot 300 kulturnih ustanov iz vse Slovenije. Njegov namen je strokovno usposabljanje za strokovne delavce v vzgoji in izobraževanju ter kulturi. Obišče ga lahko kdor koli, med 9. in 19. uro. Sprehodite se lahko po treh preddverjih in se brezplačno naužijete številnih vsebin. 

Tako je bila videti televizijska delavnica na lanskem Kulturnem bazarju. Tudi letos se ji boste lahko pridružili. Tako je bila videti televizijska delavnica na lanskem Kulturnem bazarju. Tudi letos se ji boste lahko pridružili.

Na stojnicah se bodo predstavljale različne ustanove, društva, fakultete, gledališča in še in še, v dvoranah pa bodo potekali tudi strokovni posveti, delavnice in predstavitve. 

Če vas zanima, kako je bilo na lanskem 8. Kulturnem bazarju, vabljeni na fotopotep. 

Sodelavci z Radia Slovenija so tudi za letos pripravili zanimivo delavnico. Sodelavci z Radia Slovenija so tudi za letos pripravili zanimivo delavnico.

Na Kulturnem bazarju se predstavljajo šole, vrtci, gledališča, festivali, knjižnice, klubi, najrazličnejši dogodki in vsebine, ki so tako ali drugače namenjene otrokom in mladim. Vstop je vsako leto brezplačen, na vsaki stojnici se lahko zadržite poljubno dolgo in se naužijete znanja, ki vas zanima. Na Kulturnem bazarju se predstavljajo šole, vrtci, gledališča, festivali, knjižnice, klubi, najrazličnejši dogodki in vsebine, ki so tako ali drugače namenjene otrokom in mladim. Vstop je vsako leto brezplačen, na vsaki stojnici se lahko zadržite poljubno dolgo in se naužijete znanja, ki vas zanima.

In še ure, kdaj bo katera delavnica na sporedu: 
 Besedilo in foto: Tanja Mojzer