Slonji šofer

20. 1. 2017

Kdo me pelje v tako različne kraje, se sprašuje Alja. Odgovor te čaka pod mojo fotografijo!

Pa res veliko potujem!

Lani sem si ogledal Kulturni bazar. Štirikrat sem obiskal Vrtec Urša v Domžalah, da sem z otroki spoznal vse štiri letne čase! Marca sem preživel obisk pri zobozdravniku. Še dobro, da sem spoznal mladega nagrajenega fotografa Julija, sicer ne bi znal videti vseh priložnosti za krasne fotografije na Drugem dnevu ljubljenčkov.

Alja, včasih se za rilcem peljem sam - kot sem poskušal upravljati to letalo, sicer pa me naokrog vozi moja slontastična ekipa!Alja, včasih se za rilcem peljem sam - kot sem poskušal upravljati to letalo, sicer pa me naokrog vozi moja slontastična ekipa!

Če si spremljala mojo spletno stran, pa veš, da sem si privoščil tudi zgodovinski sprehod skozi 100 let Celja. Ko se je začelo bližati poletje, sem se prelevil v pomorščaka in odšel na izlet z ladjo po naši Luki Koper. Pomočnico Lizo je zaradi vseh teh potovanj zaskrbelo za moje zdravje in poslala me je k slonjemu zdravniku. Niso mi vrtali po oklih, me je pa v tistem času začelo zanimati, kako so včasih vrtali rudarji, in podal sem se na podzemno misijo! Od takrat naprej sem večkrat sanjal o zmajih in ob koncu leta z njimi zaplesal pravi tango!

Res zanimivo leto je za mano, čeprav sem verjetno še kateri izlet pozabil ... Alja, še kaj mi piši.
Bansi

Foto: MMC RTV SLO
E. V.