Kdo prejme vstopnici za Pojdi z mano?

6. 12. 2016

Poglejmo, kdo si bo lahko brezplačno ogledal slovenski mladinski film Pojdi z mano v katerem koli željenem terminu. 

 Nagradno igro smo razpisali v tem prispevku. 

Zdravo Bansi, v prilogi ti z malce zamude, a vseeno upam da ne prepozno, pošiljam risbico našega razreda  v pomanjšanem številu pri pouku. Imamo se super, čeprav nas je skupaj kar 28. Zelo rada hodim v šolo, kot bi si tudi zelo rada ogledala omenjeni film, kajti nekako ga povezujem s taborniki, ki jih tudi sama obiskujem. Želim ti veliko veselja v prihajajočih dneh.

Poljubček Taja.

p.s. če me izbereš in mi podariš vstopnico, lahko film s mojo mami Tatjano pogledava, izbiro pa prepustiva tebi. Uživaj kjerkoli si in karkoli počneš.

Taja je tako upodobila svoj razred. Taja je tako upodobila svoj razred.

 V nagradni igri pa je sodelovala tudi Nika Zavrl. 

 Veseli mobiteli! Veseli mobiteli!

Film je topla in napeta zgodba o odraščanju, ljubezni, prijateljstvu in junaštvu, ki nam na izviren način postavlja vprašanje, kaj se zgodi, ko v današnjem svetu odpove tehnologija.Film je topla in napeta zgodba o odraščanju, ljubezni, prijateljstvu in junaštvu, ki nam na izviren način postavlja vprašanje, kaj se zgodi, ko v današnjem svetu odpove tehnologija.

T. M. 
Foto: Risbica in film Pojdi z mano

SLONTASTIČEN POZOR!

Že tretjo sezono je tukaj tečaj angleščine samo na Bansijevi spletni strani. Vse do 4. decembra 2017. Vsak ponedeljek nov del. Čas za ogled posameznega dela je natanko en teden. 
5. del (do 23.10. do 7.00 zjutraj)