PODELJUJEMO: 2 majici filma Zapoj!

3. 12. 2016

Zakaj živali ne bi kaj zapele, če pa to lahko? V animiranem filmu oziroma "daljši risanki" je seveda to še kako mogoče. Na naša platna namreč prihaja animirani film Zapoj. Mi pa podeljujemo dve majici z junaki, glavnimi zvezdami filma. 

v filmu boste lahko priča, kako je tudi petje in nastopanje na odru trdo delo. v filmu boste lahko priča, kako je tudi petje in nastopanje na odru trdo delo.

Tisti, ki obožujete animirane filme in ste gledali že Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov ali Minioni in Jaz, baraba, boste tudi nad tem filmom navdušeni, kajti ekipa ustvarjalcev je bolj ali manj ista. 

Buster Moon (Matthew McConaughey) je uglajena in galantna koala, ki upravlja nekdaj veličastno gledališče, ki pa je zadnje čase zašlo v veliko krizo. Vsem težavam navkljub večni optimist Buster svoje gledališče ljubi bolj kot karkoli na svetu. Ker bi za njegov obstoj naredil prav vse, se včasih spremeni tudi v malopridneža, ki se vztrajno izmika zahtevam upnikov. Buster Moon (Matthew McConaughey) je uglajena in galantna koala, ki upravlja nekdaj veličastno gledališče, ki pa je zadnje čase zašlo v veliko krizo. Vsem težavam navkljub večni optimist Buster svoje gledališče ljubi bolj kot karkoli na svetu. Ker bi za njegov obstoj naredil prav vse, se včasih spremeni tudi v malopridneža, ki se vztrajno izmika zahtevam upnikov.

Zaveda se, da ima le še eno priložnost, da reši svojo vseživljenjsko ambicijo, zato se odloči, da bo zbledelemu dragulju nekdanjo slavo povrnil z organizacijo največjega pevskega tekmovanja vseh časov.

Prav vsi bi želeli nastopiti in seveda dobiti glavno nagrado. Tudi polž in slon.Prav vsi bi želeli nastopiti in seveda dobiti glavno nagrado. Tudi polž in slon.

Poklonili bomo dve beli majici z dolgimi rokavi, velikosti 8 in 10. Poklonili bomo dve beli majici z dolgimi rokavi, velikosti 8 in 10.

 Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

T. M.
Foto: Film Zapoj