Kdo gre na ledeno deželo?

2. 12. 2016

Ledena dežela, ki jo najdete v BTC za Atlantisom v Ljubljani, kjer se nahaja adrenalinski park, je že v polnem zagonu in čaka na vaš ogled. Poglejmo, kdo je prejemnik 2x2 vstopnic.

Že tretja tovrstna razstava ponuja na ogled mnoge kipe in stvaritve na temo naših prednikov Slovanov. Pri ustvarjanju je letos sodelovalo 11 kiparjev. Podrobneje smo ledeno deželo predstavili v tem prispevku. 

Poglejmo, kdo se je potegoval za vstopnice:

Živjo moj prijatelj slonček Bansi!

Najprej naj ti povem, da sem že prav vesela saj počasi v našo deželo prijaha TETA ZIMA. ⛄. Še malo in obiskali nas bodo trije dobri možje: Sv. Miklavž, Božiček in Dedek Mraz. Potem pa pride še sneg❄❄❄ in dolgo v noč se bomo zunaj sankali, kepali in igrali, potem pa noske bomo ob VROČI ČOKOLADI pogreli. ☕

Malo sem "brskala" po tvoji najboljši spletni strani in zasledila,da podarjaš vstopnice za v LEDENO DEŽELO, ki je v BTC zraven super zabavnega kopališča ATLANTIS.

Pošiljam ti kar sliko lanskega leta, ko sva si z atijem ogledala LEDENO DEŽELO. Bilo je odlično in ker je notri ZELO MRZLO sva bila kar v kombinezonu.

Najbolj mi je bil všeč LEDENI TOBOGAN in KRALJ MATJAŽ.

To me najbolj spominja ne led in zimo.

Zelo bi bila vesela, Nataša

Natašina fotografija, ki prikazuje spust po ledenem toboganu na lanski ledeni deželi. Natašina fotografija, ki prikazuje spust po ledenem toboganu na lanski ledeni deželi.

Dragi Bansi,

Pošiljam risbico za žreb za vstopnici v Ledeno deželo.

Lepo te pozdravljam, Katja

Katjina zimska risbica. Katjina zimska risbica.

Pozdravljen Bansi,

pošiljava ti zimske risbice, zimskih radosti in si želiva v ledeno deželo, da si ogledava umetnije iz ledu, ki jih za zdaj občudujeva le na slikah. Z nama bi šla mami Tatjana.
Lep pozdrav, Žak in Taja

Zimska risbica. Zimska risbica.

Žakova umetnija. Žakova umetnija.

In še ena Žakova risbica. In še ena Žakova risbica.

Kdo je prejemnik 2x2 vstopnic?

Kot rečeno, bomo poklonili 2x2 vstopnici, ki jih lahko izkoristite kadar koli v času odprtja ledene dežele, ki bo neprekinjeno na ogled do 5. marca 2017. Na blagajni pred vhodom pokažete osebni dokument in prejeli boste dve vstopnici. 

Uživajte ob ogledu in nam pošljite kakšno fotografijo. Zelo je bomo veseli. 

Tanja Mojzer
Foto: Sodelujoči v nagradni igri